DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Bitumen dak renoveren in Odijk, Utrecht

DSP Dakdekkers is gespecialiseerd in het repareren, renoveren en isoleren van daken. Bekijk onderstaand project om een indruk te krijgen van wat een dakrenovatie bij DSP Dakdekkers precies inhoudt en hoe de huiseigenaar de renovatie van zijn bitumen dak heeft ervaren.

Wat we hebben gedaan

  • Eerlijk advies gegeven
  • Een nieuwe laag bitumen gelegd
  • Geholpen met het plaatsen van lichtkoepels
  • Alles binnen één dag

Plan direct een afspraak in voor een offerte of uitgebreide dakinspectie!

Voor de dakrenovatie

Voor dakrenovatie bitumen dak

Na de dakrenovatie

Na dakrenovatie bitumen dak

Review van de huiseigenaar B. van Rossum

“We wilden ons bitumen dak en ons schuine dak laten vervangen en hadden hiervoor een offerte aangevraagd bij een andere dakdekker. Deze was zo duur dat we voor de zekerheid een second opinion wilden. We waren op zoek naar een betrouwbare dakdekker en zo kwamen we bij DSP Dakdekkers uit. 

Joris kwam bij ons langs voor een keuring. De dakinspectie werd heel deskundig uitgevoerd en we kregen een duidelijk rapport. Hij zei dat ons schuine dak nog zeker vijf jaar mee kan, dus dat het niet nodig is om het nu al te laten vervangen. Dat gaf ons de bevestiging dat we met een betrouwbare dakdekker te maken hebben. Hij heeft toen een offerte gemaakt voor het platte dak. Deze was bijna 20% goedkoper dan de offerte van de andere dakdekker. Daarbij maken ze gebruik van goede materialen, dus natuurlijk hebben we toen aan DSP Dakdekkers de opdracht gegeven om ons dak te vervangen.

Het is dat wij eerst zelf nog twee weken op vakantie gingen, anders hadden ze nog eerder kunnen beginnen. Er kwamen twee mannen een nieuwe laag bitumen over het oude dak van 160m2 heen leggen. Ze hebben het perfect gedaan. Ze hebben aan één stuk door gewerkt en ze hebben zelfs nog met lichtkoepels geholpen die ik nog wilde plaatsen. Binnen één dag waren ze al klaar. 

Ze hebben netjes gewerkt, ze kwamen op tijd en ze hebben alles meteen weer opgeruimd. Er is eigenlijk niets wat ze nog beter hadden kunnen doen. Dit hebben wij natuurlijk beloond met wat lekkers. Ik zou DSP Dakdekkers zeker aanbevelen aan vrienden en familie en van mij krijgen ze een dikke 9! En over vijf jaar als ons schuine dak vervangen moet worden, wordt DSP Dakdekkers weer gebeld!”

– B. van Rossum

Ook interesse in een dakrenovatie?

Is jouw dak ook toe aan vervanging en zou je er graag een nieuwe laag bitumen op willen laten leggen? Wij komen, behalve in Utrecht, ook in GelderlandLimburgNoord-Brabant, en Zuid-Holland. Neem direct contact met ons op door te bellenmailen of een Whatsapp bericht te sturen.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Alle reviews bekijken

Indrani Paramasivam

13.5.2024

We are happy with the work DSP did on our roof so far. Their employees had a good work ethic and were customer friendly, by which we mean th...

Sander Van dijk

11.5.2024

Heel fijn geholpen door de mannen van DSP! Randy heeft het lood netjes afgewerkt en Jeremy onze platte dak. De dakkapel bleek slecht te zijn...

Maikel Schöen

25.4.2024

Kortgeleden is er een lekkage in ons dak gevonden. Hiervoor contact opgenomen met DSP Dakdekkers en zij kwamen kostenloos het dak inspectere...

Romy van Buuren

18.4.2024

Het zijn betrouwbare jongens waarbij ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd. Ze vragen een nette prijs en bieden goede service!

Carmen de Ruijter

15.4.2024

Er zijn veel oplichters (waar net zoals velen, ook wij helaas ingetrapt zijn), maar DSP is daar geen een van! Ze hebben goed werk geleverd. ...

Marjolijn de Jong

5.3.2024

We zijn heel blij met dit bedrijf. Altijd snel en deskundig hulp. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Hard werkende medewerkers.

Brander
DSP Kachels logo
Woon inspiratie logo
Superfoil logo
Kingspan logo