Lichtkoepel plaatsen

Neem direct contact op

Lichtkoepel aanbrengen? Vertrouw op de experts van DSP

Een lichtkoepel is een goede manier om een ruimte met een plat dak van extra licht te voorzien. Dit zorgt ervoor dat de ruimte eronder wat groter lijkt en dat er wat extra lichtinval is. Dit maakt dat een ruimte aangenaam en huiselijk aanvoelt. Bovendien kan een lichtkoepel (ook wel dakkoepel genoemd) zorgen voor wat extra ventilatie.

Wel is het belangrijk om te zorgen dat een lichtkoepel op een goede manier geplaatst wordt. Een lichtkoepel ligt namelijk in het plat dak, waardoor hij gevoeliger is voor lekkage. Bovendien is het belangrijk dat hij zodanig gepositioneerd is dat er ook daadwerkelijk licht binnenkomt en dat hij bij openen geen schade toebrengt aan jouw plat dak. Gelukkig kan je terecht bij de zeer ervaren dakdekkers van DSP. Wij staan namelijk al meer dan 70 jaar, van generatie op generatie, op de Nederlandse daken.

Lichtkoepel plaatsen
lichtkoepel plaatsen

Samen bekijken we welke lichtkoepel het beste bij jou past

Lichtkoepels zijn er in vele soorten en maten. Welke dakkoepel je ook wenst, wij kunnen hem plaatsen. Je hebt hierbij meerdere mogelijkheden, maar houdt in elk geval rekening met de volgende opties waarin je een keuze kunt maken:

Welke keuze je ook maakt, het is belangrijk dat deze aansluit bij jouw dak, wensen en budget. Heb jij ons deskundig advies nodig om een goede keuze te maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je vrijblijvend en gratis te helpen bij het maken van een keuze. Benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een dakkoepel op jouw plat dak? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor advies.

Laat jouw dakkoepel plaatsen door onze ervaren dakdekkers

Omdat het plaatsen van een lichtkoepel een precies klusje is, is het verstandig om dit door ervaren dakdekkers te laten doen. Gelukkig hebben wij al meerdere generaties ervaring en vele lichtkoepels geplaatst. Daardoor kan je erop vertrouwen dat wij jouw lichtkoepel perfect op het plat dak leggen, en zorgen dat het buiten en binnen netjes wordt afgewerkt. Heb je ook nog andere werkzaamheden aan jouw plat dak? Dan ben je nog eens extra voordelig uit, boven op onze scherpe tarieven.

Wil je een lichtkoepel plaatsen? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Lichtkoepels plaatsen bitumen dak
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP