Dakbedekking

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel aanbrengen? Vertrouw op de experts van DSP

Denk je eraan om een lichtkoepel te laten installeren? Onze experts staan voor je klaar! Een lichtkoepel is namelijk een goede manier om een ruimte met een plat dak van extra licht te voorzien. Dit zorgt ervoor dat de ruimte eronder wat groter lijkt en dat er wat extra lichtinval is. Dit maakt dat een ruimte aangenaam en huiselijk aanvoelt. Bovendien biedt een lichtkoepel, ook bekend als dakkoepel, extra mogelijkheden voor ventilatie.

Laat jouw lichtkoepel plaatsen door onze ervaren dakdekkers

Vanwege de precisie die nodig is bij het plaatsen van een lichtkoepel, is het verstandig om dit aan ervaren dakdekkers over te laten. Aangezien de koepel zich in het platte dak bevindt, is hij gevoelig voor potentiële lekkages. Daarnaast moet de positie zorgvuldig worden bepaald om daadwerkelijk voldoende licht binnen te laten en bij opening geen schade aan het platte dak toe te brengen. Gelukkig hebben wij meerdere generaties ervaring en hebben we talloze lichtkoepels geïnstalleerd. Je kunt erop vertrouwen dat wij jouw lichtkoepel perfect op je platte dak plaatsen en voor een nette afwerking binnen en buiten zorgen. Heb je nog andere werkzaamheden aan je platte dak nodig? Dan ben je nog eens extra voordelig uit, bovenop onze scherpe tarieven.

Vraag direct een offerte aan om een lichtkoepel te laten plaatsen door DSP!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Samen bekijken we welke lichtkoepel het beste bij jou past

Lichtkoepels zijn beschikbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Welke lichtkoepel je ook op jouw plat dak wenst, wij kunnen hem plaatsen. Je hebt hierbij meerdere mogelijkheden, maar houdt in elk geval rekening met de volgende opties waarin je een keuze kunt maken:

  • Materiaal. Je kan kiezen uit meerdere materialen. Wij plaatsen lichtkoepels van glas, acrylaat en polycarbonaat. Glas geeft een chique look, maar is minder sterk en duurder dan polycarbonaat en acrylaat. Polycarbonaat is zeer sterk, maar wel prijziger dan acrylaat. Acrylaat, ook wel plexiglas, is een goedkope optie die qua sterkte tussen deze twee materialen in zit.
  • Vorm. Je hebt de keuze uit een veelvoud van vormen, zoals rond, vierkant of rechthoekig, maar ook piramidevormig, opbollend, vlak of licht hellend.
  • Bediening. Je kan kiezen uit een elektrisch te openen lichtkoepel of een handmatig te openen lichtkoepel.
  • Isolatiewaarde. Je kan kiezen uit meerdere diktes en schalen van het lichtdoorlatende gedeelte, die zorgen voor verschillende gradaties van isolatie.

Welke keuze je ook maakt, het is belangrijk dat deze aansluit bij jouw dak, wensen en budget. Heb jij ons deskundige en uitgebreide advies nodig om een goede keuze te maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je vrijblijvend te helpen bij het maken van een keuze. Benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een lichtkoepel op jouw plat dak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor advies.

Lichtkoepel geplaatst door DSP Dakdekkers

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.