Dakbedekking

Pannendak isoleren

Neem direct contact op voor het isoleren van jouw pannendak.

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Isolatie combineren met dakpannen vervangen

Wanneer je overweegt om het pannendak van jouw woning te vernieuwen, is het verstandig om direct na te denken over isolatie. De isolatie kan ervoor zorgen dat energiekosten aanzienlijk worden verlaagd en het comfort in huis wordt verbeterd. Bij DSP Dakdekkers bieden we de mogelijkheid om dakpannen vervangen te combineren met hoogwaardige isolatie aan het dak. Dit is een slimme investering die op lange termijn aanzienlijke besparingen oplevert. Bij DSP voeren we de isolatie aan de buitenzijde van het pannendak uit met de ATI Pro Bardage isolatiefolie. Door het dak te isoleren aan de buitenzijde, worden naden en kieren tussen de verschillende dakdelen namelijk voorkomen.

Bij DSP Dakdekkers begrijpen we het belang van het vervangen van dakpannen in combinatie met isoleren. Onze dakdekkers kunnen vrijwel elk dak isoleren. Zo bieden we de volgende soorten dakisolatie aan:

  • Platdakisolatie met PIR platen
  • Pannendakisolatie met SF40BB

Ons deskundig team kan je adviseren over de meest geschikte isolatiematerialen en -methoden voor jouw specifieke situatie.

Kosten dakpannen vervangen en isoleren 

De kosten voor het vervangen van dakpannen en isolatie kunnen variëren, afhankelijk van het type dak, de omvang van het project en andere specifieke eisen. Bij DSP Dakdekkers staan we klaar om je te voorzien van een nauwkeurige kosteninschatting. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte. Onze experts zullen het dak inspecteren en je voorzien van een gedetailleerd overzicht van de kosten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wat is het beste moment voor het vernieuwen van jouw dak en dakisolatie?

Je kunt jouw dak het hele jaar door laten isoleren, ook in de winter! Veel mensen denken dat bij een dakisolatie het gehele dak opengebroken moet worden, maar dat is vaak niet nodig. Omdat we de dakisolatie aan de buitenzijde uitvoeren, hoeven we alleen de buitenkant van het dak eraf te halen. De houten laag die daaronder zit, blijft er bijna altijd op. Alleen in het geval van rottend hout moet ook deze laag vervangen worden.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Netjes en vakkundig

We nemen de verantwoordelijkheid voor een vakkundige afwerking, maar ook voor de netheid van de werkplek.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Hoelang duurt het om een pannendak te vervangen en het dak te isoleren?

Bij DSP Dakdekkers brengen we een nieuwe pannendak en de dakisolatie vrijwel altijd binnen één dag aan. Zelfs wanneer de houten laag van het dak vervangen moet worden, hebben we dit binnen 1 dag klaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je in de kou komt te zitten als je jouw dak laat vervangen en isoleren in de winter.

Werkt dakisolatie meteen na het aanbrengen?

Na een dakisolatie profiteer je direct van koelte in de warme zomerperiode en lagere energiekosten in de koude wintermaanden. Je bespaart hiermee flink op de energiekosten. Minder stoken is ook goed voor het milieu, want dat betekent namelijk minder CO2-uitstoot. Wacht dus niet te lang en begin direct met het verduurzamen van jouw dak!

Hoe sneller je je dak laat isoleren, hoe eerder je energiekosten kunt gaan besparen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin meteen met het verduurzamen van jouw dak!

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.