Dakkapel plaatsen

Snel en voordelig een dakkapel geplaatst

Wil je onder je dak een mooie grote ruimte met goede lichtinval? Dan is het laten plaatsen van een dakkapel absoluut een oplossing. Een dakkapel maakt de ruimte onder je (schuine) dak groter, geeft je meer loopruimte en zorgt voor weinig geld voor een groter en ruimer woonoppervlak. Ideaal voor een extra slaap- of werkkamer! Wij kunnen deze oplossing bovendien snel, efficiënt en professioneel op je dak bouwen. Met zeer hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! 

Neem direct contact op

Dakisolatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hebt besloten dat je een dakkapel op je dak wilt laten zetten. Hoe gaat het in zijn werk als je het bij DSP Dakdekkers laat doen?

Waarom een dakkapel door DSP Dakdekkers laten plaatsen?

Als je je dakkapel door DSP Dakdekkers laat plaatsen, geniet je van de volgende voordelen:

Kortom, je krijgt je dakkapel helemaal op maat, zeer goed afgewerkt, met de materialen die je wilt en de mate van afwerking die jij wenst. Voor een scherpe prijs. Meestal zelfs binnen één dag.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons gewoon even te bellen! 085 130 3256

Wat kost een dakkapel?

Wat de kosten zijn van een dakkapel hangt uiteraard af van hoe groot de dakkapel is, maar ook van het materiaal (houten of kunststof kozijnen), of je draairamen wilt of draaikiepramen en of je er nog andere opties bij wilt, zoals rolluiken, ventilatieroosters en horren. Om precies te weten wat een dakkapel die helemaal volgens jouw wensen wordt gemaakt kost, kun je het beste een offerte opvragen.

Dakkapel rijtjeshuis
DSP Dakdekkers

Interesse in het laten plaatsen van een dakkapel?

Wil je dat wij ook op jouw dak een dakkapel plaatsen die helemaal aansluit bij jouw unieke situatie, eisen en budget? Vraag dan nu een inmeting inclusief vrijblijvende offerte aan, en laat je verrassen door de scherpe prijs en hoge kwaliteit van DSP, de grootste dakdekker van Midden- en Zuid-Nederland. Bel voor een afspraak naar 085 130 3256 of vul het contactformulier in.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP