Dakdekker in Tilburg

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Lekkend dak in Tilburg

Last van een daklekkage? Of het nu kringen in je plafond zijn of dat het water al naar beneden druppelt, je wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Schakel DSP Dakdekkers in en we komen er zo snel mogelijk aan. Als het nodig is komen we zelfs midden in de nacht langs in Tilburg om je daklekkage tegen te gaan. We zijn daarom ook 24/7 bereikbaar op ons spoednummer.
Daklekkage laten dichten
Dakrenovatie

Dakrenovatie laten uitvoeren

Moet je dak gerenoveerd worden? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers, hét dakdekkersbedrijf in Tilburg. We komen eerst langs voor een gratis dakinspectie en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Voor een indicatie van de kosten kun je ook al op onze tarievenpagina kijken. Als je de offerte goedkeurt, plannen we de werkzaamheden in en renoveren we je dak vaak al binnen een paar dagen. We zijn een allround dakdekkersbedrijf, dus we zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en werkzaamheden. Voor de renovatie van een pannendak of een plat (bitumen) dak, ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres!

Dakreparatie

Is je dak kapot? Schakel dan dé betrouwbare dakdekker van Tilburg in. Wij zijn al 70 jaar actief in Noord-Brabant en hebben ook al de benodigde daken in Tilburg gerepareerd. We hebben veel ervaring met het repareren van bitumen daken maar we zijn ook zeker thuis in het repareren van dakpannen. We geven altijd eerlijke adviezen en zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt.
dak repareren
dakpannen aanbrengen

Dakdekkersbedrijf in Tilburg

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van platte en pannendaken. Wil jij jouw dak laten renoveren in omgeving Tilburg? DSP staat 365 dagen per jaar garant. Bij DSP werkt erkend en vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel die altijd veilig en netjes te werk gaan. Neem contact op voor meer informatie!

Bitumen dak repareren

DSP Dakdekkers werkt met twee methodes om bitumineuze dakbedekking te repareren. Wij plaatsen regelmatig nieuwe bitumineuze dakbedekkingen op woonhuizen, bedrijfspanden, aanbouw of schuren. Bekijk de mogelijkheden voor reparatie van een bitumen dak.
Bitumen dak reparatie