Dakdekker in Rosmalen

Bel direct met het kantoor in Rosmalen

Mijn dak lekt, wat nu?

Heb je last van een daklekkage? Bel zo snel mogelijk naar DSP Dakdekkers op 06-20616816. Het is van essentieel belang dat je snel contact opneemt bij een lekkage. Hoe eerder wij de lekkage kunnen verhelpen, hoe minder schade je eraan overhoudt. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar!

Daklekkage laten verhelpen
Dakinspectie

Dakinspectie Rosmalen

Voor een vakkundige dakinspectie in Rosmalen ben je bij dakdekkers van DSP B.V. aan het juiste adres. Regelmatige inspectie van je pannendak of bitumen dak voorkomt daklekkages of andere plotselinge dakproblemen. DSP dakdekkers inspecteert niet alleen de dakbedekking, nokvorsten en dakgoten maar kijkt ook naar het loodwerk, dakramen en eventueel schoorstenen of dakkapellen.

Dakproblemen

DSP Dakdekkers heeft al 70 jaar ervaring en is altijd snel ter plaatse om jouw dakprobleem op te lossen. Heb je een vraag over daklekkage, dakreparatie, dakonderhoud of dakisolatie? Kom langs in onze dakshowroom of neem contact op met dé betrouwbare dakdekker uit Zuid- en Midden-Nederland. 

Dakreparatie
dsp dakdekkers

Vakkundige dakreparatie

Kapotte dakpannen of scheuren in je bitumen dak; daar wil je zo snel mogelijk vanaf. De vakmannen van DSP Dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. We kunnen de lekkage aan jouw dak snel repareren. Stuur een foto van jouw dakprobleem via Whatsapp naar 06-20616816.

Subsidie

Bij DSP Dakdekkers heb je de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor verschillende soorten klussen. Deze financiële steun zorgt ervoor dat je je investering nog sneller terugverdient. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden vrijblijvend contact met ons op.
Dakisolatie

Een dakdekker van DSP langs sturen voor een offerte op locatie? Vul hier onder uw gegevens in.

Wie is een betrouwbare dakdekker in Rosmalen?

DSP Dakdekkers is al 70 jaar het betrouwbaarste dakdekkersbedrijf van Rosmalen. Dankzij onze kennis, ervaring en vakbekwaamheid kunnen wij de meest uiteenlopende dakwerkzaamheden voor je uitvoeren: van het repareren van lekkages tot het renoveren van een heel dak en het aanbrengen van isolatie. Doordat DSP Dakdekkers dit complete pakket aan diensten aanbiedt, hoef je slechts één bedrijf in te schakelen voor al je dakwerkzaamheden. Je hebt bovendien slechts één contactpersoon, bij wie je met al je wensen en vragen terecht kunt. Dit voorkomt miscommunicatie en zorgt voor een soepel lopende samenwerking met alle betrokkenen. Wij hebben al vaak van klanten te horen gekregen dat ze erg tevreden zijn met deze werkwijze!