Dakbedekking

Onze dakshowroom

Heb je last van lekkage aan je dak, of woon je in een oudere woning waarvan het dak nu toch echt aan vervanging toe is? Dan ben je op zoek naar een professionele partij die snel en vakkundig voor je aan de slag gaat! Maar voordat je zomaar met een partij in zee gaat, wil je waarschijnlijk eerst wat meer weten. Zeker een compleet nieuw dak is een groot project waarbij vaak veel vragen spelen.

Bij DSP Dakdekkers begrijpen we dat als geen ander. Daarom zijn we het eerste en tot nu toe enige dakdekkersbedrijf met een fysieke winkel. Een dakshowroom waar je kennismaakt met onze producten, antwoord krijgt op je vragen en we je graag voorzien van uitgebreid en vrijblijvend advies.

Bezoek onze dakshowroom

Onze dakshowroom is uniek. Het is een plek om al onze duurzame materialen te bekijken en advies in te winnen over het werk aan jouw dak. Maak voor je bezoek een afspraak of kom spontaan binnen gelopen. In beide gevallen staat er altijd iemand klaar om je te helpen.

Je vindt onze dakshowroom aan de Thomas Edisonweg 8, 5151DJ in Drunen. We kijken ernaar uit je in onze showroom te mogen ontvangen!

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Kennis en kunde onder één dakshowroom

In Midden- en Zuid-Nederland houden de ervaren specialisten van DSP Dakdekkers zich bezig met dakrenovatie, dakbedekking en dakonderhoud. De grootte van het project maakt niet uit. We behandelen diverse daksoorten, zoals platte daken, pannendaken, bitumen daken en sedumdaken. Door die veelzijdigheid is de kans groot dat we ook met jouw dak aan de slag kunnen.

Onze dakshowroom in Drunen is een verzameling van onze kennis en kunde. Onze specialisten staan voor je klaar om samen al jouw wensen te bespreken. Zo kunnen we onder meer samen kijken of dakrenovatie of dakvernieuwing de beste keuze is. Ons advies is altijd vrijblijvend. Na een bezoek aan ons zit je nergens aan vast.

Ook voor rookkanalen en kachels

Als je van plan bent om je dak aan te pakken en al langere tijd nadenkt over een kachel in huis, dan ben je bij onze dakshowroom in Drunen aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk ook een ruim aanbod van verschillende soorten kachels. Klassiek, modern of industrieel; er is voor ieder wat wils.

Daarnaast vind je in de showroom ook een uitgebreid assortiment accessoires, zoals leidingwerk, regelingen en rookkanalen. Hiermee presenteren we een complete oplossing voor energiezuinige woningverwarming.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.