Dakdekker in Oss

Mijn dak lekt, wat nu?

Heb je last van een daklekkage? Bel zo snel mogelijk naar DSP Dakdekkers op 06-20616816. Het is van essentieel belang dat je snel contact opneemt bij een lekkage. Hoe eerder wij de lekkage kunnen verhelpen, hoe minder schade je eraan overhoudt. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar!

Daklekkage laten dichten
dakisolatie pir

Dakisolatie

Wil jij jouw dak laten isoleren in de omgeving van Oss? De dakdekkers van DSP kunnen vrijwel ieder dak isoleren. Wij bieden verschillende soorten dakisolatie aan en kunnen deze 365 dagen per jaar plaatsen. Geniet van een plezierig binnenklimaat door dakisolatie. Bel voor een vrijblijvende afspraak.

Subsidie

Bij DSP Dakdekkers heb je de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor verschillende soorten klussen. Deze financiële steun zorgt ervoor dat je je investering nog sneller terugverdient. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden vrijblijvend contact met ons op.

pannendaken
dakpannen aanbrengen

Dakinspectie door een echte specialist

Het is belangrijk om het dak van je woning of bedrijfspand regelmatig te laten inspecteren. Als je dit niet doet, kun je gemakkelijk schade over het hoofd zien. Wees er op tijd bij en zo blijven de kosten lager. Bij DSP Dakdekkers kun je gratis een offerte op laten stellen!

Vakkundige dakrenovatie

Wanneer de dakbedekking ouder is dan 15 jaar, is de kans groot dat je de dakbedekking moet laten vervangen. Ook wel dakrenovatie genoemd. Wij hebben al 70 jaar ervaring met dakrenovaties en zijn 365 dagen per jaar bereikbaar. Bij twijfel kan je altijd een foto sturen via whatsapp en kijken wij mee wat er aan de hand is.

Dakpannen leggen
dak repareren

Dak in Oss repareren

Een kapot dak wil je meteen laten maken, om het risico op lekkages te verkleinen. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij hebben al veel daken gerepareerd in Oss en zijn daardoor bekend met de daken in jouw buurt en kunnen het probleem snel oplossen. Stuur een foto van je kapotte dak via Whatsapp of bel of mail ons kantoor in Noord-Brabant. We komen graag bij je langs voor een gratis dakinspectie!

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP