Diensten dak

Dakdekker in Oss

Mijn dak lekt, wat nu?

Heb je last van een daklekkage? Bel zo snel mogelijk naar het spoednummer van DSP Dakdekkers op +31 6 20 61 68 16. Het is van essentieel belang dat je snel contact opneemt bij een lekkage. Hoe eerder wij de lekkage kunnen verhelpen, hoe minder schade je eraan overhoudt. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar!

Dakisolatie

Wil jij jouw dak laten isoleren in de omgeving van Oss? De dakdekkers van DSP kunnen vrijwel ieder dak isoleren. Wij bieden verschillende soorten dakisolatie aan en kunnen deze 365 dagen per jaar plaatsen. Geniet van een plezierig binnenklimaat door dakisolatie. Bel voor een vrijblijvende afspraak naar ons algemene nummer: 085 130 3256.

Subsidie

Bij DSP Dakdekkers heb je de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor verschillende soorten klussen. Deze financiële steun zorgt ervoor dat je je investering nog sneller terugverdient. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden vrijblijvend contact met ons op.

Dakinspectie door een echte specialist

Het is belangrijk om het dak van je woning of bedrijfspand regelmatig te laten inspecteren. Als je dit niet doet, kun je gemakkelijk schade over het hoofd zien. Wees er op tijd bij om de kosten te beperken. Bij DSP Dakdekkers kun je een vrijblijvende offerte op laten stellen!

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in regio Oss!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Vakkundige dakrenovatie in regio Oss

Wanneer de dakbedekking ouder is dan 15 jaar, is de kans groot dat je de dakbedekking moet laten vervangen. Dit wordt ook wel een dakrenovatie genoemd. Wij hebben al 30 jaar ervaring met dakrenovaties en worden door onze klanten beoordeeld met een 9+. Bij twijfel kan je altijd een foto sturen via WhatsApp en kijken wij met je mee wat er aan de hand kan zijn.

Dak in Oss repareren

Het is belangrijk om een kapot dak snel te laten maken om het risico op lekkages te verkleinen. Schakel daarom DSP Dakdekkers in! Wij hebben al veel daken gerepareerd in Oss en zijn daardoor bekend met de daken in jouw buurt en kunnen het probleem snel oplossen. Stuur een foto van je kapotte dak via WhatsApp, of bel of mail ons kantoor in Noord-Brabant. We komen graag bij je langs voor een vakkundige dakinspectie!

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Netjes en vakkundig

We nemen de verantwoordelijkheid voor een vakkundige afwerking, maar ook voor de netheid van de werkplek.