Dakdekker in Weert

Bel direct met het kantoor uit Limburg

Daklekkage in Weert

Niets zo vervelend als een lekkend dak. DSP Dakdekkers is gespecialiseerd in het vakkundig oplossen van daklekkages. Wij sporen het dakprobleem op met onze gratis dakinspectie. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop of bel direct ons spoednummer. Je kunt rekenen op de vaklui van DSP-Dakdekkers. 365 dagen per jaar zijn wij 24/7 binnen 2 uur in Weert om je lekkend dak te verhelpen. Bel nu!

Daklekkage laten dichten
dakgoot verzinken

Dakinspectie

Door jouw dak door DSP te laten inspecteren, ben je verzekerd van een betrouwbaar advies. Onze inspecteur zal elk aandachtspunt nauwkeurig noteren, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Dit zorgt voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Vraag een gratis offerte aan!

Dakreparatie

Zijn er een aantal dakpannen kapot of is het bitumen op je dak beschadigd? Onderneem meteen actie, want als er water onder de dakpannen of de dakbedekking komt, kan er een lekkage ontstaan in je huis. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Schakel daarom meteen DSP Dakdekkers in. Als je ons een foto stuurt van je kapotte dak, sturen wij direct een kostenoverzicht en zijn we snel ter plaatse. Bij spoed kunnen we er zelfs al binnen een paar uur zijn!
dak repareren
dakpannen aanbrengen

Nieuwe dakpannen leggen

Wil je nieuwe dakpannen laten leggen? Vraag dan DSP Dakdekkers om advies en bekijk veelgestelde vragen op onze FAQ-pagina. Niet ieder dak is hetzelfde en daardoor moeten er soms dakpannen op maat gemaakt worden. Je kan kiezen uit vele vormen, materialen en kleuren, die allemaal hun voordelen bieden.  Vraag naar de mogelijkheden!

Stormschade herstellen

Extreme weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat het dak van je woning of bedrijfspand flinke schade oploopt. DSP Dakdekkers pakt stormschade snel en vakkundig aan, zodat waterschade aan de dakconstructie en je interieur wordt voorkomen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Stuur een foto van de schade via Whatsapp naar 06-20616816.
Daklekkage