Dakdekker in Nijmegen

Bel direct met het kantoor uit Gelderland

Dakreparatie in Nijmegen

Zijn er een aantal dakpannen kapot of is het bitumen op je dak beschadigd? Onderneem meteen actie, want als er water onder de dakpannen of de dakbedekking komt, kan er een lekkage ontstaan in je huis. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Schakel daarom meteen DSP Dakdekkers in. Als je ons een foto stuurt van je kapotte dak, sturen wij direct een kostenoverzicht en zijn we snel ter plaatse. Bij spoed kunnen we er zelfs al binnen een paar uur zijn!

Dakreparatie

Lekkend dak in Nijmegen

Last van een daklekkage? Of het nu kringen in je plafond zijn of dat het water al naar beneden druppelt, je wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Schakel DSP Dakdekkers in en we komen er zo snel mogelijk aan. Als het nodig is komen we zelfs midden in de nacht langs in Nijmegen om je daklekkage tegen te gaan. We zijn daarom ook 24/7 bereikbaar op ons spoednummer.

De afgelopen jaren hebben we al veel daklekkages gerepareerd in de wijken Lent, Hazenkamp, Galgenveld en Kwakkenberg. Hierdoor zijn we bekend met de daken in de buurt. We zullen jouw daklekkage daarom ook in een mum van tijd opgelost hebben. Van tevoren weten hoeveel het gaat kosten? Stuur dan een foto van je lekkage naar ons via Whatsapp en we geven je een kostenindicatie. Soms is het nodig om eerst langs te komen om een goede offerte op te stellen, maar dat doen we helemaal gratis!

Schuin dak dakbedekking

Dakrenovatie laten uitvoeren

Moet je dak gerenoveerd worden? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers, hét dakdekkersbedrijf in Nijmegen. We komen eerst langs voor een gratis dakinspectie en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Voor een indicatie van de kosten kun je ook al op onze tarievenpagina kijken. Als je de offerte goedkeurt, plannen we de werkzaamheden in en renoveren we je dak vaak al binnen een paar dagen. We zijn een allround dakdekkersbedrijf, dus we zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en werkzaamheden. Voor de renovatie van een pannendak of een plat (bitumen) dak, ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres!

Dakproblemen

DSP Dakdekkers helpt je bij verschillende soorten dakproblemen: daklekkage, dakreparatie, dakonderhoud en dakisolatie. Heb je last van een ander dakprobleem? Bekijk de veelgestelde vragen op onze FAQ-pagina of stuur een foto van het probleem via Whatsapp naar 06-20616816 en dan kijken wij met je mee.

Daklekkage
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP