Diensten dak

Dakdekker in Nijmegen

Dakreparatie in Nijmegen

Zijn er een aantal dakpannen kapot of is het bitumen op je dak beschadigd? Onderneem dan meteen actie! Als er water onder de dakpannen of de dakbedekking komt, kan namelijk een lekkage ontstaan in je huis. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Schakel daarom meteen DSP Dakdekkers in! Als je ons een foto van je kapotte dak stuurt via WhatsApp, via het icoontje rechts onderaan de pagina, sturen wij direct een kostenoverzicht en zijn we snel ter plaatse. Bij spoed kunnen we er zelfs al binnen een paar uur zijn!

Lekkend dak in Nijmegen

Last van een daklekkage? Of het nu kringen in je plafond zijn of dat het water al naar beneden druppelt, je wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Schakel DSP Dakdekkers in en we komen er zo snel mogelijk aan. Als het nodig is, komen we zelfs midden in de nacht langs in Nijmegen om je daklekkage tegen te gaan. We zijn daarom ook 24/7 bereikbaar op ons spoednummer: +31 6 44 83 16 60.

De afgelopen jaren hebben we al veel daklekkages gerepareerd in de wijken Lent, Hazenkamp, Galgenveld en Kwakkenberg. Hierdoor zijn we bekend met de daken in de buurt. We zullen jouw daklekkage daarom ook in een mum van tijd opgelost hebben. Wil je van tevoren weten hoeveel het gaat kosten? Stuur dan een foto van je lekkage naar ons via WhatsApp en we geven je een kostenindicatie.

Dakrenovatie laten uitvoeren

Moet je dak gerenoveerd worden? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers, hét dakdekkersbedrijf in Nijmegen. Soms komen we eerst langs voor een dakinspectie en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Voor een indicatie van de kosten kun je ook al op onze tarievenpagina kijken. Als je de offerte goedkeurt, plannen we de werkzaamheden in en renoveren we je dak vaak al binnen een paar dagen. We zijn een allround dakdekkersbedrijf, dus we zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en werkzaamheden. Voor de renovatie van een pannendak of een plat (bitumen) dak, ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres! We leveren altijd kwaliteit op hoog niveau.

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in regio Nijmegen!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Dakproblemen

DSP Dakdekkers helpt je bij verschillende soorten dakproblemen: daklekkage, dakreparatie, dakonderhoud en dakisolatie. Heb je last van een ander dakprobleem? Bekijk de veelgestelde vragen op onze FAQ-pagina of stuur een foto van het probleem via WhatsApp, via het icoontje rechts onderaan de pagina, en dan kijken wij met je mee.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Netjes en vakkundig

We nemen de verantwoordelijkheid voor een vakkundige afwerking, maar ook voor de netheid van de werkplek.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.