Duurzaam dak laten aanleggen

Woningen verduurzamen is één van de meest besproken onderwerpen van deze tijd. Het milieubewustzijn groeit en dat geldt ook voor de behoefte om te besparen op energielasten. Maar wist je dat het dak een grote rol kan spelen bij het verduurzamen van je woning? DSP Dakdekkers helpt je graag aan een duurzaam dak. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Maak nu een afspraak

Waarom je dak verduurzamen?

Een dak heeft meerdere functies. Het beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast draagt een dak bij aan comfort in huis, door warmte vast te houden. Door een slecht geïsoleerd dak verdwijnt veel warmte naar buiten. Een duurzaam dak betekent dus minder stoken; er ‘lekt’ immers niet of nauwelijks warmte weg. Je verlaagt je stookkosten en minder stoken is ook nog eens goed voor het milieu. 

Daken verduurzamen is een van de specialisaties van DSP Dakdekkers. We plaatsen bijvoorbeeld verschillende soorten dakisolatie en duurzame dakbedekking. Welke methode en welk materiaal is nu de beste oplossing voor jouw dak? Dat kunnen onze deskundige medewerkers je precies vertellen. Neem contact op voor advies, of vraag direct een dakinspectie aan.

SF40BB SUPERFOIL
plat dak isolatie met pir platen

De voordelen van een duurzaam dak

Van een duurzaam dak heb je het hele jaar voordeel: het houdt de warmte vast in de winter en houdt de koelte binnen in de zomer. Ook niet onbelangrijk: je bespaart er flink mee op je energiekosten. Minder stoken is ook goed voor het milieu, het betekent namelijk minder CO2-uitstoot.

Hoe staat het ervoor met de duurzaamheid van jouw dak? Veel Nederlandse daken zijn bijvoorbeeld wel geïsoleerd, maar vaak is dat matige of verouderde isolatie. Maak daarom een afspraak voor een gratis dakinspectie van DSP Dakdekkers of neem contact op als je hier vragen over hebt of graag meer informatie wilt.

Dak verduurzamen door dakisolatie

Voor het verduurzamen van een dak bestaan meerdere oplossingen. DSP Dakdekkers biedt voor vrijwel elk dak een oplossing, zoals dakisolatie. Bij ons kun je onder andere terecht voor:

Vraag een gratis dakinspectie aan om te onderzoeken welke oplossing het beste is voor jouw dak. We komen graag bij je langs om je dak te inspecteren en een inschatting te maken.
Pannendak isolatie met rolisolatie superfoil SF40BB
plat dak isolatie pir platen met bitumen
Verduurzamen dak door DSP

Daarom je dak verduurzamen door DSP Dakdekkers

Bij DSP Dakdekkers kun je terecht voor vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van daken. Daarbij geniet je bij ons altijd van de volgende voordelen:

Onze klanten zijn erg tevreden over onze dienstverlening. Dat blijkt wel uit onze klanttevredenheidsscore van 4,7 uit 5 uit ruim 100 reviews! Dus wil je jouw dak laten verduurzamen? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP