Dakshowroom

Dakshowroom

Heb je last van lekkage aan je dak, of woon je in een oudere woning waarvan het dak nu toch echt aan vervanging toe is? Dan ben je op zoek naar een professionele partij die snel en vakkundig voor je aan de slag gaat. Maar voordat je zomaar met een partij in zee gaat, wil je waarschijnlijk eerst wat meer weten. Zeker een compleet nieuw dak is een groot project waarbij vaak veel vragen spelen.

Bij DSP Dakdekkers snappen we dat als geen ander. Daarom zijn we het eerste en tot nu toe enige dakdekkersbedrijf met een fysieke winkel. Een dakshowroom waar je kennismaakt met onze producten, antwoord krijgt op je vragen en we je graag voorzien van vrijblijvend advies.

Bekijk de video voor een impressie van onze showroom.

vogeloverlast
DSP Dakdekkers

Kennis en kunde onder één dakshowroom

In Zuid- en Midden-Nederland houden de ervaren specialisten van DSP Dakdekkers zich bezig met dakrenovatie, dakbedekking en dakonderhoud. De grootte van je project maakt niet uit. En als we kijken naar de soorten daken, dan werken we aan platte daken, pannendaken, bitumen daken en een sedum dak. Door die veelzijdigheid, is de kans groot dat we ook met jouw dak aan de slag kunnen.

Onze dakshowroom is een verzameling van onze kennis en kunde. Onze specialisten staan er voor je klaar om je wensen te bespreken. Zo kunnen we onder meer samen kijken of dakrenovatie of dakvernieuwing de beste keuze is. Dat advies is altijd vrijblijvend, en je zit na een bezoek aan ons dus nergens aan vast.

Ook voor rookkanalen en kachels

Ga je toch met het dak aan de slag en denk je er al een tijd over om een kachel in huis te laten plaatsen? Dan ben je in onze dakshowroom ook op de juiste plek. Je vindt er namelijk een ruim aanbod van verschillende soorten kachels. Klassiek, modern of industrieel; er is voor ieder wat wils.

Daarnaast vind je in de showroom ook een uitgebreid assortiment accessoires, zoals leidingwerk, regelingen en rookkanalen. Daarmee hebben we dus een compleet aanbod voor het energiezuinig verwarmen van je woning.

Bezoek onze dakshowroom

Onze dakshowroom is uniek. Het is een plek om al onze duurzame materialen te bekijken en advies in te winnen over het werk aan jouw dak. Maak voor je bezoek een afspraak of kom gewoon spontaan bij ons langs. In beide gevallen staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen.

Je vindt onze dakshowroom aan de Hintham 45, 5246 AC in Rosmalen. Daardoor is het vooral vanuit Rosmalen, Den Bosch en omgeving goed te bereiken. Maar ook als je verder weg woont, is het een bezoek zeker waard. We kijken ernaar uit je in onze showroom te mogen ontvangen!