Velux Dakraam Plaatsen

Velux Dakraam plaatsen? DSP B.V. plaatst uw Velux dakraam en neemt u alle zorgen uithanden

Een Velux dakraam is een mooie manier om de ruimte onder uw dak bruikbaar te maken. Dakramen zorgen voor lichtinval en ventilatie, zonder dat er meteen een hele dakkapel geplaatst hoeft te worden. Soms heeft u er niet eens een vergunning voor nodig. Daardoor is een Velux dakraam plaatsen een goede en snelle manier om te zorgen dat u meer ruimte in uw huis kunt gebruiken.

Toch komt er bij het plaatsen van een Velux dakraam soms meer kijken dan alleen het gat maken, dakraam plaatsen en daarna zorgen dat alles netjes waterdicht wordt afgewerkt. Met sommige dakramen kan het bijvoorbeeld zijn dat de balkenconstructie van het dak moet worden veranderd. Daarom is het altijd raadzaam om een expert in te schakelen. Wij van DSP hebben gelukkig al meer dan 70 jaar ervaring met het plaatsen van dakramen, zodat u ons met een gerust hart hiervoor kunt inschakelen.

Waar moet u rekening mee houden als u een Velux dakraam laat plaatsen?

In principe kan ieder dakraam in een hellend dak worden geplaatst. Wel moet u met een aantal zaken rekening houden. Daarom komen wij voordat we een offerte uitbrengen gratis en vrijblijvend kijken naar de situatie ter plekke. Het kan namelijk zijn dat:

Vanwege dat laatste komen we altijd vooraf inspecteren, zodat we met u samen kunnen bepalen of dit wenselijk is en kunnen kijken naar alternatieven (zoals een minder lang maar breder dakraam).

Hoe onze dakdekkers van DSP uw Velux dakraam plaatsen

Zoals al aangegeven komen we eerst bij u ter plaatse kijken hoe de situatie is. Daardoor kunnen we u bovendien optimaal adviseren. Nadat we dit gedaan hebben, ontvangt u gratis en vrijblijvend een offerte. Mocht u met deze offerte akkoord gaan, dan beginnen de werkzaamheden.

Wanneer we de balkenconstructie niet hoeven te veranderen, verwijderen we eerst het materiaal aan de buitenkant van het dak, zoals dakpannen, panlatten en isolatiemateriaal. Wanneer er wel veranderingen in de balkenconstructie nodig zijn, en dit mogelijk is, zorgen we na het maken van het gat dat we de constructie veranderen, waarna we het Velux dakraam plaatsen.

We zorgen na dit alles dat er van binnenuit een gat in uw dak wordt gesneden, plaatsen het raam en zorgen we dat de isolatie weer netjes op orde is en het dak aan de binnen- en buitenkant weer waterdicht is en er picobello uit ziet. U krijgt vervolgens 10 jaar garantie.

Vraag nu een vrijblijvende offerte op maat aan

Wilt u graag een Velux dakraam laten plaatsen zonder zorgen over alle vereisten? Vertrouw dan op de meer dan 70 jaar ervaring van DSP B.V. en schakel ons in om uw Velux dakraam te plaatsen. Vraag nu hier uw gratis vrijblijvende offerte aan.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP