Dakbedekking

Velux dakraam plaatsen

Jouw Velux dakraam vakkundig geplaatst door DSP

Een Velux dakraam is een mooie manier om de ruimte onder het dak te benutten. Dakramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en ventilatie, zonder dat er meteen een hele dakkapel geplaatst hoeft te worden. Soms heb je hier niet eens een vergunning voor nodig. Daardoor is een Velux dakraam plaatsen een goede en snelle manier om te zorgen dat je meer ruimte in jouw huis kunt gebruiken.

Toch komt er bij het plaatsen van een Velux dakraam soms meer kijken dan alleen een opening maken, het dakraam plaatsen en zorgen voor een waterdichte afwerking. Afhankelijk van het type dakraam kan het zelfs nodig zijn om de dakconstructie aan te passen. Daarom is het altijd raadzaam om een expert in te schakelen. Gelukkig hebben wij bij DSP meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van dakramen, waardoor je ons met vertrouwen kunt inschakelen.

Waar moet je rekening mee houden als je een Velux dakraam laat plaatsen?

Als je besluit om een bestaand dakraam te vervangen, is het niet nodig om te wachten op een bezoek van een van onze dakdekkers. Je kunt eenvoudig de afmetingen en eventueel het typenummer van je huidige dakraam aan ons doorgeven. Deze informatie is altijd te vinden aan de binnenzijde van het raam. Met deze gegevens kunnen wij snel aan de slag gaan en zorgen voor een vlotte vervanging zonder onnodige vertragingen. Zodra je de afmetingen hebt doorgegeven, gaan wij direct aan de slag met het bestellen van het juiste dakraam. Vervolgens maken we een afspraak om het dakraam op professionele wijze te komen plaatsen.

Voor het plaatsen van een ander formaat of compleet nieuw dakraam komen wij graag persoonlijk bij jou langs. Ons team beoordeelt de situatie, inspecteert het dak en voert alle benodigde metingen uit. Deze service is met name van toepassing als jouw dak nog niet voorzien is van een dakraam of als je een groter raam wilt laten plaatsen dan het huidige dakraam. 

Open dakraam

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Hoe onze dakdekkers van DSP jouw Velux dakraam plaatsen

Na onze plaatselijke inspectie, voorzien wij je van uitgebreid advies en een vrijblijvende offerte. Als je akkoord gaat, beginnen we met de werkzaamheden.

Wanneer we de balkenconstructie niet hoeven te veranderen, verwijderen we eerst het materiaal aan de buitenkant van het dak, zoals dakpannen, panlatten en isolatiemateriaal. Bij noodzakelijke aanpassingen van de dakconstructie zorgen we ervoor dat na het maken van het gat de constructie wordt aangepast voordat het Velux dakraam wordt geplaatst.

We zorgen daarna dat er van binnenuit een gat in het dak wordt gesneden, plaatsen het raam en zorgen we dat de isolatie weer netjes op orde is en het dak aan de binnen- en buitenkant weer waterdicht is. Je krijgt vervolgens 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Benieuwd naar de kosten van een Velux dakraam laten plaatsen? Vraag een offerte aan!

Wil je graag een Velux dakraam laten plaatsen zonder zorgen over alle vereisten? Vertrouw dan op de meer dan 30 jaar ervaring van DSP Dakdekkers en schakel ons in om jouw Velux dakraam te plaatsen. Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan en zie welke scherpe en eerlijke prijs wij jou bieden!

Vraag direct een offerte aan voor jouw Velux dakraam!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.