Dakinspectie

Waarom een dakinspectie?

Als je het dak van je woning of bedrijfspand niet regelmatig laat inspecteren, kun je schade gemakkelijk over het hoofd zien. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren door de vakkundige medewerkers van DSP B.V., weet je precies waar je aan toe bent. Slijtage en kleine schade, zoals een losse dakpan of kleine scheurtjes in de dakgoot, worden meteen gevonden. Aan de hand van de resultaten stellen we een gratis offerte op voor dakreparatie. Doordat je er op tijd bij bent, weet je zeker dat je voordeliger uit bent dan wanneer je wacht tot het water ook binnen naar beneden druppelt!

Over dakinspectie

Bij een dakinspectie kijken wij niet alleen naar de dakbedekking en de nokvorsten, maar controleren we ook de schoorsteen, het loodwerk, de dakgoten, de dakramen en eventuele dakkapellen. De inspecteur zal elk aandachtspunt meteen noteren, zodat er niets over het hoofd wordt gezien en we een nauwkeurige offerte voor dakherstel voor je kunnen opstellen. Een dakinspectie duurt ongeveer 10 tot 20 minuten en na afloop neemt onze inspecteur het rapport met foto’s met je door. Je hebt dus altijd meteen na de inspectie duidelijkheid. We bieden zelfs live video-inspecties aan, zodat je zelf mee kunt kijken. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak voor een dakinspectie maken!

Als je bitumen dak al eerder is hersteld door een nieuwe laag over de oude bedekking te leggen, is het vaak verstandig om te kiezen voor vervanging. Voordat we beginnen met de werkzaamheden zullen we het dak en de schade natuurlijk grondig inspecteren, en aan de hand van de inspectie adviseren wij je over de beste methode.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP