Dakinspectie

Dakinspectie door DSP Dakdekkers

Slijtage, een losse dakpan of een scheurtje in de dakgoot: schade aan daken komt vaker voor dan je misschien denkt. Je ziet het makkelijk over het hoofd en wanneer je geen actie onderneemt, kan de schade verergeren. Voorkom eenvoudig problemen met een professionele dakinspectie.

Waarom een dakinspectie?

De meeste mensen vinden het geen fijn idee om zelf op het dak te klimmen. Dat is logisch, want zonder kennis en ervaring loop je simpelweg risico. Voor onze dakinspecteurs is daken beklimmen vrijwel dagelijkse kost. Wat is vaak de reden om een dakinspectie uit te voeren? We zetten ze op een rij:

Wat de aanleiding ook is, laat een dakinspecteur van DSP Dakdekkers het dak van jouw woning of bedrijfspand inspecteren. Je krijgt meteen duidelijkheid en voorkomt onnodige kosten. Laat je jouw dak door ons inspecteren, dan kun je rekenen op een betrouwbare service en dienstverlening. We geven ook vrijwel altijd een lange garantie op onze werkzaamheden. Onze klanttevredenheid is hoog, zo blijkt wel uit inmiddels meer dan 80 positieve reviews met een gemiddelde score van 4,6 uit 5.

Dakrenovatie
Dakreparatie

Hoe gaat een dakinspectie?

Bij een dakinspectie bekijken we je gehele dak grondig. Niet alleen de dakbedekking zelf, maar ook de schoorsteen, loodwerk en eventueel aanwezige dakramen, dakkapellen en andere onderdelen. We bieden ook de mogelijkheid van een live video-inspectie. Je kijkt dan live mee met de inspecteur.

Tijdens de inspectie noteert de inspecteur alle aandachtspunten en neemt deze direct na afloop met je door. Je weet direct waar je aan toe bent en indien nodig maken we een vervolgafspraak. Je krijgt direct een offerte voor de eventuele werkzaamheden, tegen een eerlijke prijs, met een lange garantie.

Wat kost een dakinspectie?

De kosten van een dakinspectie zijn normaal gesproken € 75. Komen er uit de inspectie werkzaamheden, die je door ons laat uitvoeren? Dan vervallen de kosten van de dakinspectie daarmee. Met andere woorden, dan is je dakinspectie gratis!

tarieven
DSP Dakdekkers

Daarom DSP Dakdekkers

Kies je voor DSP Dakdekkers, dan kies je voor een specialist met meer dan 70 jaar ervaring in renovatie, bedekking en onderhoud van daken. Wat voor dak je woning of bedrijfspand ook heeft, onze ervaren vakmensen gaan altijd veilig en secuur te werk. Niet alleen met gevoel voor techniek, maar ook met servicegerichtheid en klantvriendelijkheid.

Dakdekker

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem contact op!

Heb je vragen over een dakinspectie door DSP of wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Direct een afspraak maken voor een dakinspectie kan natuurlijk ook.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP