Dakbedekking

Dakgoot repareren

De dakgoot repareren - een duurzame renovatie voor je dakgoot

Een dakgoot speelt een cruciale rol in het afvoeren van regenwater van het dak en het beschermen van jouw huis tegen lekkages. Na verloop van tijd kunnen slijtage en lekkages optreden. Wist je dat een dakgoot repareren, ook wel verzinking genoemd, vaak de ideale oplossing is? Bij DSP Dakdekkers bieden we hoogwaardige dakgoot reparatie om jouw dakgoot te herstellen en te verlengen.

Wanneer kan een dakgoot repareren een oplossing zijn?

Een dakgoot reparatie is geschikt voor kleine schades en lekkages. Als je dakgoot bijvoorbeeld scheurtjes vertoont of de naden beginnen los te laten, is repareren een effectieve oplossing. Deze renovatie kan vaak oudere dakgoten nog eens 15 jaar extra levensduur geven. Wij kijken bij onze dakinspectie of het mogelijk is om je dakgoot te repareren, of dat het beter is om deze te vervangen.

Grotere schade door bijvoorbeeld storm of ernstige slijtage vereist mogelijk volledige vervanging. Gelukkig staan onze ervaren dakdekkers voor je klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring garandeert DSP Dakdekkers vakmanschap tegen een scherpe en eerlijke prijs.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Hoe werkt een dakgoot reparatie precies?

Sommige problemen in de dakgoot hebben andere oplossingen nodig, maar de meeste zaken kunnen worden verholpen door de dakgoot te verzinken, oftewel repareren. Dit is de beste optie wanneer een klein lek niet langer gerepareerd kan worden met "plakken" of een coating. Wanneer wij de dakgoot verzinken, brengen we een vloeibare laag zink aan die we laten uitharden.

Hierdoor dichten we haarscheurtjes en zorgen we dat de lasnaden weer waterdicht op elkaar aansluiten. Door de componenten die in de vloeibare zink zitten en door onze bewerking van de dakgoot, kun je rekenen op een waterdichte dakgoot die weer als nieuw is en oogt.

Dakgoot

Verzinken of een alternatieve reparatie voor jouw dakgoot

Wij denken zelf dat het repareren van de dakgoot de langste levensduur heeft wanneer we de dakgoot verzinken, maar er zijn ook alternatieve reparaties:

  • De dakgoot plakken met EPDM of Bitumen. Dit is een mogelijkheid wanneer er een kleine lekkage is en de dakgoot verder nog in goede staat verkeert.
  • Coating aanbrengen. Dit is mogelijk wanneer het zink nog niet te veel is versleten, maar wel langzaam op zijn einde loopt.

Wil je weten of jouw dakgoot verzinken nodig is, of een alternatieve reparatie een oplossing biedt? Bespreek het met ons of laat ons bij je langskomen voor onze vakkundige dakinspectie.

Wat zijn de kosten om een dakgoot te repareren?

Een dakgoot repareren is meestal een voordelige oplossing, maar de exacte prijs is van vele verschillende factoren afhankelijk. Toch doen we dit altijd voor een zeer scherpe prijs en krijg je extra korting wanneer je besluit deze klus met andere klussen te combineren. Ontvang een vrijblijvende offerte om precies te weten wat de reparatie van een dakgoot zal kosten.

Kies voor duurzaamheid met DSP Dakdekkers

Kies DSP Dakdekkers voor duurzame oplossingen zoals dakgoot reparatie. Ons ervaren team staat garant voor hoogwaardige renovaties en herstelwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Maak direct een afspraak om jouw dakgoot te laten repareren door DSP!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.