Diensten dak

Dakdekker in Veenendaal

Daklekkage in Veenendaal

Woon je in de regio Veenendaal en heb je last van een daklekkage? Wij zijn al meer dan 30 jaar dé dakexpert van Nederland en kunnen binnen twee uur ter plaatse zijn om jouw daklekkage op te lossen. Doordat de gevolgen van een daklekkage groot kunnen zijn, is het belangrijk direct te handelen. Neem snel contact met ons op!

Dakinspectie

Voor een vakkundige dakinspectie in Veenendaal ben je bij dakdekkers van DSP aan het juiste adres. Regelmatige inspectie van je pannendak of bitumen dak voorkomt daklekkages of andere plotselinge dakproblemen. DSP dakdekkers inspecteert niet alleen de dakbedekking, nokvorsten en dakgoten maar kijkt ook naar het loodwerk, dakramen en eventueel schoorstenen of dakkapellen. Vaak heb je dakproblemen te laat door of weet je niet precies waar de schade zit. Vraag jouw dakinspectie aan en laat een van onze specialisten jouw dak beoordelen!

Vakkundig afgewerkte dakreparatie

Dakreparatie nodig in de omgeving van Veenendaal? Bij DSP Dakdekkers kun je terecht voor een professionele dakreparatie voor een eerlijke prijs. Ons team aan specialisten staat klaar om jouw dak op een professionele en keurige manier te repareren. Daarnaast zorgen we te allen tijde voor een goede afhandeling en nazorg.

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in regio Veenendaal!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Dakrenovatie

Voor een renovatie van je dak ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en alle soorten werkzaamheden. Of je dus een pannendak of een plat dak hebt, wij zorgen ervoor dat het vakkundig gerenoveerd wordt.

Dakdekkersbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van platte en pannendaken. Wil jij jouw dak laten renoveren? DSP staat 365 dagen per jaar garant. Bij DSP werkt erkend en vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel die altijd veilig en netjes te werk gaan. Wij leveren kwaliteit op hoog niveau voor al onze werkzaamheden. Neem direct contact op voor meer informatie: 085 130 3256.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Servicegerichte aanpak

We zijn trots op onze servicegerichte aanpak en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen.