Diensten dak

Dakdekker in Tiel

Daklekkage in Tiel

Last van een daklekkage? Of het nu kringen in je plafond zijn of dat het water al naar beneden druppelt, je wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Schakel DSP Dakdekkers in en we komen er zo snel mogelijk aan. Als het nodig is, komen we zelfs midden in de nacht langs in Tiel om je daklekkage tegen te gaan. We zijn daarom ook 24/7 bereikbaar op ons spoednummer: +31 6 44 83 16 60.

Dakrenovatie laten uitvoeren

Moet je dak gerenoveerd worden? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers, hét dakdekkersbedrijf in Tiel. We komen eerst langs voor een dakinspectie en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Voor een indicatie van de kosten kun je ook al op onze tarievenpagina kijken. Als je de offerte goedkeurt, plannen we de werkzaamheden in en renoveren we je dak vaak al binnen een paar dagen. We zijn een allround dakdekkersbedrijf, dus we zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en werkzaamheden. Voor de renovatie van een pannendak of een plat (bitumen) dak, ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres! Wij leveren altijd kwaliteit op hoog niveau.

Dakreparatie Tiel

Kapotte dakpannen of scheuren in je bitumen dak; daar wil je zo snel mogelijk vanaf. De vakmannen van DSP Dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. We kunnen de lekkage aan jouw dak snel repareren. Stuur een foto van jouw dakprobleem via WhatsApp, via het icoontje rechts onderaan de pagina.

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in regio Tiel!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Dakinspectie

Bij DSP Dakdekkers werkt erkend en vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel. Dat komt goed van pas voor een dakinspectie in de omgeving van Tiel. Wij inspecteren jouw dak grondig en geven aan de hand van deze inspectie een advies over de beste oplossing bij schade. Plan jouw dakinspectie in bij DSP!

Bitumen dak repareren

DSP Dakdekkers werkt met twee methodes om bitumineuze dakbedekking te repareren. Wij plaatsen regelmatig nieuwe bitumineuze dakbedekkingen op woonhuizen, bedrijfspanden, aanbouw of schuren. Bekijk de mogelijkheden voor reparatie van een bitumen dak.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.