Diensten dak

Dakdekker in Hilversum

Daklekkage in Hilversum

De afgelopen jaren hebben we al veel daklekkages gerepareerd in Hilversum. Hierdoor zijn we bekend met de daken in de buurt. We zullen jouw daklekkage daarom ook in een mum van tijd opgelost hebben. Van tevoren weten hoeveel het gaat kosten? Stuur dan een foto van je lekkage naar ons via WhatsApp en we geven je een kostenindicatie. Soms is het nodig om eerst langs te komen om een goede offerte op te stellen.

Dakinspectie door een echte specialist

Wanneer je jouw dak door DSP laat inspecteren, ben je verzekerd van een betrouwbaar advies. Onze inspecteur zal alle aandachtspunten nauwkeurig noteren, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Dit zorgt voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Voordelen van bitumen

De meeste platte daken zijn voorzien van een bitumen dakbedekking, omdat deze waterdicht, ijzersterk en bestand is tegen chemische stoffen. Daarnaast gaat een bitumen dak zo’n 20 tot 30 jaar mee. Heb je kleine schade aan je dak? Bel dan DSP om ernstige schade te voorkomen.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Dakrenovatie door kundige dakdekkers

Een dakrenovatie nodig in Hilversum of omgeving? Bij DSP werken kundige en betrouwbare dakdekkers. Tijdens een dakrenovatie herstellen onze vakkundige dakdekkers alle beschadigde plekken, scheuren en kloven in het dak. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dakpannen vervangen?

Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels. Daarnaast hebben ze een zeer lange levensduur. Toch komt er een moment dat de dakpannen aan vervanging toe zijn. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt, kies je natuurlijk voor onze deskundige dakdekkers. Maak een afspraak met ons!

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Servicegerichte aanpak

We zijn trots op onze servicegerichte aanpak en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen.