Diensten dak

Dakdekker in Amersfoort

Een kapot dak laten repareren

Een kapot dak is heel vervelend en brengt ongemak met zich mee. Als dakpannen los zitten kunnen ze van je dak afvallen, wat niet alleen gevaarlijk is, maar ook de oorzaak van een daklekkage kan worden. Ook als de dakbedekking van een plat dak beschadigd is, is de kans groot dat er water onder komt en er lekkages ontstaan. Schakel daarom DSP Dakdekkers in! Als allround dakdekkersbedrijf kunnen we elk aspect van je dak aanpakken. Wij staan klaar voor dakreparaties in Amersfoort en komen graag bij je langs.

Betrouwbare dakdekker in Amersfoort

DSP is een hele kundige en betrouwbare dakdekker in Midden- en Zuid-Nederland. Wij tonen jou graag dat wij een betrouwbare dakdekker zijn, want transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast levert DSP te allen tijde kwaliteit op hoog niveau! Neem contact op voor meer informatie over betrouwbare dakdekkers.

Dakproblemen verhelpen

Heb je te maken met een daklekkage, dakreparatie of dakonderhoud in Amersfoort? Schakel direct DSP Dakdekkers in! Met onze 24/7 beschikbaarheid staan we altijd klaar om te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.

Voordelen van bitumen

De meeste platte daken zijn voorzien van een bitumen dakbedekking, vanwege de waterbestendigheid, duurzaamheid en weerstand tegen chemische stoffen. Daarnaast gaat een bitumen dak zo’n 20 tot 30 jaar mee. Ook bij kleine schade aan je dak is het verstandig om direct contact op te nemen met DSP om grotere schade te voorkomen.

Dakrenovatie in de regio Amersfoort

Heb jij een volledige dakrenovatie nodig? Dan ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres. Bij een dakrenovatie zullen we beschadigde onderdelen in de dakconstructie vervangen door nieuwe materialen. Zo garanderen we een professionele en duurzame reparatie. Bel ons voor meer informatie over onze diensten naar 085 130 3256.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!