Diensten dak

Dakdekker in Alphen aan den Rijn

Daklekkage repareren

Een daklekkage is extreem vervelend en kan grote gevolgen hebben voor je interieur. Zodra je een lekkage opmerkt, is het verstandig om meteen naar het spoednummer van DSP Dakdekkers te bellen: +31 6 20 61 68 16. Zelfs midden in de nacht staan we paraat om spoedeisende reparaties uit te voeren.

Dak laten isoleren in Alphen aan den Rijn

Bij DSP bieden we verschillende soorten dakisolatie aan: platdakisolatie, algemene dakisolatie, SF40BB isolatie en pannendak isolatie. Voorkom dat je te veel energie verbruikt door je dak goed te laten isoleren. Wij komen graag langs om je advies op maat te geven. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak via 085 130 3256!

Dak renoveren in Alphen aan den Rijn

Soms is een volledige dakrenovatie onvermijdelijk. We begrijpen dat dit aanzienlijke kosten met zich meebrengt. Daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk, maar voeren we onze taken wel zeer vakkundig uit en bieden we een klantvriendelijke service. Daarbij bespaar je op energiekosten als je bijvoorbeeld isolatie laat aanbrengen. Hierdoor haal je de renovatiekosten er op lange termijn wel uit. En soms is je dak zo oud en versleten dat je kans hebt op lekkages als je er niet snel iets aan laat doen. Wil je weten of jouw dak ook een renovatie nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

Grondige dakinspectie in de regio Alphen aan den Rijn

Bij DSP Dakdekkers werkt erkend en vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel. Dat komt goed van pas voor een dakinspectie in de omgeving Alphen aan den Rijn. We voeren een uitgebreide inspectie uit en geven op basis hiervan advies over de meest geschikte oplossing bij schade. Plan nu een inspectie bij DSP!

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Betrouwbare dakdekker

DSP is een ervaren en betrouwbare dakdekker in Midden- en Zuid-Nederland en levert altijd kwaliteit op hoog niveau. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, en we laten graag zien dat je op ons kunt vertrouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze betrouwbare dakdekkersdiensten.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!