Renovatie Industriële Bitumen Daken

Renovatie of reparatie van daken van bedrijfshallen

Voor het repareren, renoveren of vernieuwen van het dak van een bedrijfspand, loods of fabriek is een deskundige dakdekker een vereiste. DSP Dakdekkers is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van de dakbedekking van grote, platte daken. Wij zijn daarom de ideale partij voor de renovatie of reparatie van jouw industriële bitumen dak. Wil je meer weten over wat we precies voor je kunnen betekenen of wil je direct een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Informatie of offerte opvragen

Aanleg of renovatie industriële bitumen daken

Het vernieuwen, repareren of aanleggen van platte daken op bedrijfshallen maakt een belangrijk deel uit van de competenties van DSP Dakdekkers. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf. We werken hierbij intensief samen met de opdrachtgever of eigenaar en houden rekening met zaken als het gebruik van duurzame en kwalitatieve A-merk materialen, de gewenste levensduur van het dak, de wijze van lichtinval door inzet van lichtstraten, de best passende isolatievorm in combinatie met de energie-efficiëntie en de mogelijkheid tot het duurzaam afvoeren van het hemelwater.

Heb je interesse in de aanleg of het onderhoud van een groot plat, bitumen dak? Neem dan contact met ons op!

industriële bitumen daken

Onderhoud dakbedekking van bedrijfshallen

Om te zorgen dat de levensduur van platte daken van loodsen en bedrijfspanden zo lang mogelijk wordt verlengd, is regelmatig dakonderhoud een must. Grote platte daken die voorzien zijn van een bitumen dak worden extra belast door de recente weersinvloeden in Nederland: extremere hitte, overdadige regenval en onverwachte koudegolven. 

Met een professioneel onderhoudsplan van DSP Dakdekkers ben je verzekerd van een perfect onderhouden dak, waardoor je extra energie bespaart, minder verzekeringspremie hoeft te betalen en geen risico’s loopt op daklekkages.

Het onderhoudsplan van DSP Dakdekkers voor industriële platte daken bevat de volgende onderdelen:

Uiteraard is dit onderhoudsplan volledig naar wens van de opdrachtgever aan te passen. Bij de inventarisatie van het plan kijken we welke onderhoudsmethodes het beste passen en dus het meest effectief en efficiënt zijn. Daarbij geven we op al ons uitgevoerde dakonderhoud 15 jaar garantie!

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag langs om jouw dak gratis te inspecteren en zijn altijd snel ter plaatse. 

daken bedrijfspanden

Binnen een week aan de slag voor dakonderhoud

Na een uitgebreide dakinspectie is het voor onze vakkundige dakdekkers duidelijk welke werkwijze voor het dakonderhoud noodzakelijk is. Op locatie stellen wij direct een offerte op en gaan binnen een week aan de slag om het dakonderhoud in te plannen.

Heb je interesse voor aanleg of dakonderhoud van je industriële platte daken?

Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor industriële platte daken. 

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP