Bitumen daken

Bitumen daken renovatie

Bitumen, wat vroeger ook wel dakleer werd genoemd, is een relatief goedkope en verrassend duurzame vorm van dakbedekking. Het is geschikt voor vrijwel alle soorten platte en licht hellende daken, en biedt de dakconstructie effectieve bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. 

DSP B.V. verzorgt graag de plaatsing van geheel nieuwe bitumineuze dakbedekking op bijvoorbeeld je woonhuis, bedrijfspand, aanbouw / uitbouw, carport, schuur & vve complexen. Daarnaast kun je ons ook inschakelen om een beschadigd bitumen dak te herstellen, bijvoorbeeld bij lekkage. Daarbij gaan wij natuurlijk zorgvuldig te werk en bieden we eerlijk advies over de beste methode. Neem contact op om een afspraak te maken voor een inspectie!

Plat Dak vervangen

Bitumen gaat erg lang mee en is daarom een zeer duurzame vorm van dakbedekking voor platte en licht hellende daken. Hierbij raden wij aan om te kiezen voor een twee-laagsdaksysteem met een boven- en een onderlaag. Wil je bitumineuze dakbedekking laten repareren? DSP B.V. maakt hiervoor afhankelijk van uw situatie gebruik van een van de volgende methodes: 

Als je bitumen dak al eerder is hersteld door een nieuwe laag over de oude bedekking te leggen, is het vaak verstandig om te kiezen voor vervanging. Voordat we beginnen met de werkzaamheden zullen we het dak en de schade natuurlijk grondig inspecteren, en aan de hand van de inspectie adviseren wij je over de beste methode.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP