Dakwerker in Lommel

Kom direct met ons in gesprek

Je dak laten renoveren

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Of je kunt een foto maken van je dak en die via Whatsapp versturen. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.
Dakconstructie wijzigen
Nieuwe dakpannen plaatsen

Dakpannen vervangen in Lommel

Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels en om de zeer lange levensduur. Echter komt er een moment dat de dakpannen op zijn en ze vervangen moeten worden. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt, kiest u natuurlijk voor onze deskundige dakwerkers. Maak een afspraak met ons!

Plat dak laten bedekken

Wil jij jouw platte dak laten bedekken in de omgeving van Lommel? DSP is 24/7 bereikbaar en staat 365 dagen per jaar hiervoor garant. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over het laten bedekken of repareren van een plat dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Bitumen dak dakdekker
dakpannen aanbrengen

Tarieven DSP Dakdekkers

De tarieven voor een reparatie kunnen erg verschillen. Deze verschillen aan de hand van de staat van jouw dak. Op onze pagina zijn gemiddelde kosten benoemd. Bekijk onze tarieven voor de meest voorkomende werkzaamheden op onze pagina.

Dakproblemen voorkomen

Het belangrijkste wat je kan doen om dakproblemen te voorkomen, is het dak een keer per jaar te controleren op grote ongeregeldheden. Daarnaast is het belangrijk om de dakgoten en regenpijpen vrij van vuil te maken. Bel ons voor een afspraak om je dak te laten reinigen.
dakgoot verzinken
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP