Dakwerker in Geel

Kom direct met ons in gesprek

Vakkundige dakrenovatie in Geel

Wanneer de dakbedekking ouder is dan 15 jaar, is de kans groot dat je de dakbedekking moet laten vervangen. Ook wel dakrenovatie genoemd. Wij hebben al 70 jaar ervaring met dakrenovaties en zijn 365 dagen per jaar bereikbaar. Bij twijfel kan je altijd een foto sturen via Whatsapp en kijken wij mee wat er aan de hand is.

Dakconstructie wijzigen
Bitumen dak

Plat dak laten bedekken

Wil jij jouw platte dak laten bedekken in de omgeving van Geel? DSP is 24/7 bereikbaar en staat 365 dagen per jaar hiervoor garant. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over het laten bedekken of repareren van een plat dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakpannen vervangen

Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels en om de zeer lange levensduur. Echter komt er een moment dat de dakpannen op zijn en ze vervangen moeten worden. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt, kies je natuurlijk voor onze deskundige dakwerkers. Maak een afspraak met ons!

pannendaken
dakpannen aanbrengen

Dakproblemen

DSP Dakdekkers helpt je bij verschillende soorten dakproblemen: daklekkage, dakreparatie, dakonderhoud en dakisolatie. Heb je last van een ander dakprobleem? Stuur dan een foto van het probleem via Whatsapp naar +31 (0)6 20616816 en dan kijken wij met je mee.

Kosten pannendak

Wil je jouw pannendak laten renoveren? Dan heb je de keuze uit twee soorten dakpannen: betonnen dakpannen en keramische dakpannen. De kosten van keramische dakpannen liggen hoger, maar keramische dakpannen hebben wel een langere levensduur. Neem contact op voor meer informatie.

Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP