Dakdekker in Zoetermeer

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Daklekkage in Zoetermeer verhelpen

Heb je last van een lekkend dak en woon je in de regio van Zoetermeer? Dan kan je 365 dagen per jaar direct terecht bij DSP Dakdekkers. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons spoednummer. Ook wanneer je midden in de nacht met een daklekkage zit kan je ons bellen. Wij kunnen binnen 2 uur ter plaatse zijn of zorgen snel voor een noodoplossing. 

Daklekkage laten dichten
dsp dakdekkers

Dakrenovatie

Is jouw dak al meerdere malen gerepareerd of heeft het zijn maximale levensduur bereikt? Dan is de kans groot dat je een dakrenovatie nodig hebt. Bij DSP Dakdekkers zorgen we altijd voor een vakkundig afgewerkte reparatie voor een eerlijke prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Dakreparatie door ervaren dakdekkers

Tijdens een dakreparatie door onze ervaren dakdekkers controleren we het dak ook op zwakke punten die we alvast kunnen aanpakken. Zo proberen we toekomstige dakproblemen tegen te gaan en kan je dak er weer voor een aantal jaren tegenaan!
Dakreparatie
pannendaken

DSP Dakdekkers

Wij zijn een ervaren specialist in dakrenovatie, dakbedekking en dakonderhoud. Wij plaatsen onder andere dakkapellen, lichtkoepels, dakramen en dakisolatie. Daarnaast kunnen wij ook schoorsteenrenovaties uitvoeren en doen we verschillende soorten dakreparaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak!

Kosten dakreparatie

De kosten van een dakreparatie hangen af van wat er aan je dak moet gebeuren. De gemiddelde kosten van een reparatie aan een hellend dak liggen tussen de €150 en €300. Wanneer je een foto stuurt via Whatsapp van je dakprobleem, sturen wij vrijblijvend een offerte op.

Dak laten renoveren