Dakdekker in Spijkenisse

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Vermoedelijke daklekkage?

Vermoed je dat je dak lekt? Vaak is er sprake van slijtage of beschadiging van dakbedekking of dakpannen. Het is essentieel om je dak goed te laten onderhouden en een daklekkage te voorkomen. Bij DSP werken betrouwbare dakdekkers en wij zijn ook nog eens 24/7 bereikbaar! Is er spoed bij? Bel ons dan op 06-20616816.

Daklekkage laten dichten
dakisolatie pir

Dakisolatie in Spijkenisse

Voorkom dat 25 tot 30% van de warmte in huis verloren gaat via het dak door dakisolatie. DSP heeft ervaren dakdekkers die verschillende soorten dakisolatie plaatsen. Onze medewerkers kunnen precies vertellen welk materiaal en welke methode het meest geschikt is voor jouw dak. Vraag naar de mogelijkheden.

Je dak laten renoveren

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Of je kunt een foto maken van je dak en die via Whatsapp versturen. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.
pannendaken
dak repareren

Dakreparatie laten uitvoeren

Is je dak kapot? Schakel dan dé betrouwbare dakdekker van Spijkenisse in. Wij zijn al 70 jaar actief in Zuid-Holland en hebben ook al de benodigde daken in Spijkenisse gerepareerd. We hebben veel ervaring met het repareren van bitumen daken maar we zijn ook zeker thuis in het repareren van dakpannen. We geven altijd eerlijke adviezen en zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt.

Dakinspectie door een echte specialist

Het is belangrijk om het dak van je woning of bedrijfspand regelmatig te laten inspecteren. Als je dit niet doet, kun je gemakkelijk schade over het hoofd zien. Wees er op tijd bij en zo blijven de kosten lager. Bij DSP Dakdekkers kun je gratis een offerte op laten stellen!
Dakpannen leggen
bitumen dak

Plat dak laten bedekken

Wil jij jouw platte dak laten bedekken in de omgeving van Spijkenisse? DSP is 24/7 bereikbaar en staat 365 dagen per jaar hiervoor garant. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over het laten bedekken of repareren van een plat dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze FAQ-pagina.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP