Zinken dak

Een zinken dak aanleggen?

Bij het aanleggen van een nieuw dak of het vernieuwen van een dak wordt steeds vaker gekozen voor een zinken dakbedekking. Dat heeft een aantal redenen. Allereerst geeft een zinken dak natuurlijk een moderne uitstraling. Daarnaast is het zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en gaat het heel lang mee. Onze betrouwbare dakdekkers zijn experts op het gebied van zinken daken en kunnen dit dus perfect voor u aanleggen.

Heeft u al een zinken dak? Dan is er bijna nooit onderhoud nodig, maar soms wel een reparatie. In dat geval kunt u ook terecht bij DSP. Wij hebben, als een van de weinige dakdekkers in Nederland, veel ervaring met het zinken dak en weten dus precies waar we op moeten letten als we een zinken dak inspecteren op mogelijke schade.

zinken dak aanleggen
Zinken dak

De voordelen van een zinken dak

Een zinken dak heeft een aantal fikse voordelen ten opzichte van andere materialen dakbedekking:

Een ander voordeel is dat er bijna geen nadelen aan zitten. Heeft u interesse in een zinken dak? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wanneer kunt u een zinken dak aanleggen?

Een zinken dak kent dus vele voordelen, waaronder dat het materiaal geschikt is voor iedere vorm dak, doordat het makkelijk te bewerken en flexibel is. Een nadeel is echter het gewicht. Het kan namelijk zijn dat uw dakconstructie niet geschikt is om een zinken dak te dragen, of om dat te combineren met bijvoorbeeld zonnepanelen.

Om te checken of dit het geval is, inspecteren we altijd vooraf uw dak. Zo weten we zeker dat we zodra we aan de slag gaan ook echt een zinken dak voor u kunnen aanleggen. Indien de dakconstructie niet geschikt is, zullen we die eerst geschikt moeten maken. Dit nemen we automatisch op in onze vrijblijvende offerte.

Zinken dak
Zinken dak

Wat zijn de kosten van een zinken dak?

De kosten van een zinken dak zijn van vele factoren afhankelijk. Zo kan het veel schelen als ook de dakconstructie moet worden aangepakt, of wanneer u het combineert met andere klussen. Besluit u een zinken dak aan te leggen op meerdere rijtjeshuizen of 2-onder-1-kap woningen? Dan ontvangt u bovendien nog een extra korting op de totaalprijs.

Als u wilt weten wat voor uw situatie de exacte kosten zijn, dan kunt u hier een gratis, vrijblijvende offerte aanvragen. Deze offerte combineren we met een gratis dakinspectie, waarbij we meteen kijken of uw dak en dakconstructie geschikt zijn om een zinken dak aan te leggen. Zo weet u zeker dat het zinken dak geen problemen geeft.

Kies voor DSP voor uw zinken dak en maak uw huis toekomstbestendig met een dak dat een eeuw meegaat.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP