Dakdekker in Utrecht

Bel direct met het kantoor uit Utrecht

Mijn dak lekt, wat nu?

Heb je last van een daklekkage? Bel zo snel mogelijk naar DSP Dakdekkers op 06-20616816. Het is van essentieel belang dat je snel contact opneemt bij een lekkage. Hoe eerder wij de lekkage kunnen verhelpen, hoe minder schade je eraan overhoudt. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar!

Daklekkage laten dichten
dakisolatie pir

Dakisolatie

Wil jij jouw dak laten isoleren in de omgeving van Utrecht? De dakdekkers van DSP kunnen vrijwel ieder dak isoleren. Wij bieden verschillende soorten dakisolatie aan en kunnen deze 365 dagen per jaar plaatsen. Geniet van een plezierig binnenklimaat door dakisolatie. Bel voor een vrijblijvende afspraak.

Vakkundige dakrenovatie in Utrecht

Wanneer de dakbedekking ouder is dan 15 jaar, is de kans groot dat je de dakbedekking moet laten vervangen. Ook wel dakrenovatie genoemd. Wij hebben al 70 jaar ervaring met dakrenovaties en zijn 365 dagen per jaar bereikbaar. Bij twijfel kan je altijd een foto sturen via whatsapp en kijken wij mee wat er aan de hand is.
pannendaken
dak reparatie

Dakreparatie omgeving Utrecht

Een vakkundig afgewerkte dakreparatie nodig in de regio Utrecht? Wat voor dak je ook hebt, het maakt voor ons niets uit. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. Vraag vrijblijvende informatie aan en samen komen we erachter wat we exact voor jou kunnen betekenen.

Dakproblemen

DSP Dakdekkers helpt je bij verschillende soorten dakproblemen: daklekkage, dakreparatie, dakonderhoud en dakisolatie. Heb je last van een ander dakprobleem? Bekijk de veelgestelde vragen op onze FAQ-pagina of stuur een foto van het probleem via Whatsapp naar 06-20616816 en dan kijken wij met je mee.

Daklekkage
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP