Dakdekker in provincie Utrecht

Wil je weten waar DSP B.V. actief is in Utrecht?

DSP Dakdekkers is werkzaam in verschillende regio’s in Utrecht. Zo zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we meteen het dakprobleem inspecteren en oplossen. Heb jij last van een dakprobleem dat opgelost moet worden? Selecteer hieronder jouw dichtstbijzijnde regio!

Vraag direct een offerte aan!

Of bel met het kantoor uit Utrecht

Dakreparatie laten uitvoeren in Utrecht

Is je dak kapot? Schakel dan dé betrouwbare dakdekker van Utrecht in. Wij zijn al 70 jaar actief in Utrecht en hebben ook al de benodigde daken in Utrecht (stad), Nieuwegein en Amersfoort gerepareerd. We hebben veel ervaring met het repareren van bitumen daken maar we zijn ook zeker thuis in het repareren van dakpannen. We geven altijd eerlijke adviezen en zorgen ervoor dat je nooit te veel betaalt.

Graag komen we eerst langs voor een gratis dakinspectie om te kijken wat de werkzaamheden zullen worden. Mocht het nodig zijn dat er een dakrenovatie plaats moet vinden, zullen we je altijd eerst een offerte sturen en we rekenen nooit meer dan we van tevoren hebben afgesproken. Ook geven we standaard 15 jaar garantie op ons werk. Zo weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld!

Daklekkage in Utrecht laten repareren

Een daklekkage is extreem vervelend en kan grote gevolgen hebben voor je meubilair. Zodra je merkt dat je een lekkage hebt, is het verstandig om meteen naar DSP Dakdekkers te bellen. Zelfs al is het midden in de nacht, we komen bij grote spoed je dak meteen repareren. Een van onze 12 bussen rijdt altijd door de provincie Utrecht dus we zijn er zo. 

Dakdekker

Betrouwbare Dakdekker

Een betrouwbare dakdekker nodig in de provincie Utrecht? DSP is een betrouwbare dakdekker en wij zijn te herkennen aan de volgende punten: 24/7 bereikbaar, ruim 70 Google reviews, beoordeeld met 4.9/5.0, 70 jaar ervaring en wij gaan natuurlijk volgens veiligheidsvoorschriften te werk. Bekijk andere belangrijke aspecten van een betrouwbare dakdekker.

Je dak laten renoveren

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Of je kunt een foto maken van je dak en die via Whatsapp versturen. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.

We zijn gespecialiseerd in de renovatie van schuine en platte daken. We werken met alle soorten dakbedekking, of je nu betonnen dakpannen, keramieke dakpannen, sedum (groendak), bitumen of iets anders hebt.

Dakdekker
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP