Pannendaken

Uw dak door een echte DSP'er laten renoveren!

Pannendaken zijn natuurlijk bedekt met dakpannen: tegels van gebakken klei. Daktegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren, waardoor pannendaken enorm in stijl en uitstraling kunnen variëren. Doordat dakpannen de bovenste laag van de dakconstructie vormen, zijn ze onderhevig aan alle weersomstandigheden en andere invloeden, zoals vogeloverlast. Aan Europese dakpannen worden daarom strenge kwaliteitseisen gesteld. Naast de standaard dakpannen kun je ook voor de duurzamere geglazuurde pannen of engobe dakpannen kiezen.

Voor huizen met een speciale dakhelling heb je vaak andere soorten dakpannen nodig, zoals knikpannen en chaperon pannen. Deze zijn niet altijd standaard verkrijgbaar, maar worden vaak op maat gemaakt voor jouw dak.

Wil je een dakrenovatie laten uitvoeren aan je pannendak? Je kunt hiervoor vaak tweedehands dakpannen gebruiken, waardoor je een stuk goedkoper uit bent en toch erg goede resultaten kunt behalen. De kwaliteit van de pannen die je gebruikt is hierbij natuurlijk wel van belang. In sommige gevallen hoeven de pannen niet vervangen te worden, maar kan gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld dampdoorlatende folie of nieuwe pannenlatten. DSP B.V. adviseert je graag over de beschikbare oplossingen.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP