Over DSP Dakdekkers

Ervaren en betrouwbare dakdekkers

Ben je op zoek naar een dakdekker die ervaren en betrouwbaar is en die 24 uur per dag en zeven dagen per week voor je klaar staat? Dan ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres.

Bij DSP Dakdekkers zijn we niet alleen experts in daken, maar ook in het leveren van een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat het laten repareren of vervangen van je dak een ingrijpende beslissing kan zijn en daarom zorgen we ervoor dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de voortgang van het werk. Bij DSP Dakdekkers werken we met een team van ervaren professionals die weten hoe ze ieder dakprobleem moeten oplossen.

Kwalitatieve dakmaterialen

We gebruiken alleen de beste en meest duurzame materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste resultaat krijgen. Met ons grote team staan wij altijd klaar om jouw dakproblemen te verhelpen, 1 van onze 12 bussen rijdt altijd bij jou in de buurt zodat we snel ter plekke kunnen zijn. We zijn trots op ons werk en we willen er altijd voor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat betrouwbaar, professioneel en betaalbaar is, maak dan een afspraak bij DSP Dakdekkers.

dak reparatie

Breed scala aan diensten

We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder dakrenovatie, dakreparatie, dakisolatie en de reparatie van daklekkages. Deze diensten passen wij toe op zowel platte daken als pannendaken, en zowel woningdaken als industriële daken. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij elk probleem dat zich voordoet. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige vervanging van je dak, wij zorgen ervoor dat het werk op tijd wordt afgerond.

Bij DSP Dakdekkers begrijpen we dat een dakprobleem zich op elk moment kan voordoen. Daarom bieden we ook spoeddiensten aan, zodat we onze klanten kunnen helpen wanneer ze ons het meest nodig hebben. We zijn er trots op dat we een van de meest betrouwbare en klantvriendelijke dakdekkersbedrijven in de regio zijn. Zo hebben wij in Midden- en Zuid-Nederland al meer dan duizend klanten kunnen helpen met het oplossen van hun dakproblemen.

De klantenservice van DSP Dakdekkers is 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar. Door onze service, betrouwbaarheid en expertise, beoordelen onze klanten ons met een 4,7 van de 5. Dus als je op zoek bent naar een bedrijf dat niet alleen uitstekende diensten biedt, maar ook een geweldige klantenservice heeft, dan hoef je niet verder te zoeken dan DSP Dakdekkers. Met DSP Dakdekkers heb je altijd een droog dak boven je hoofd! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom we een van de beste dakdekkersbedrijven in de regio zijn!

Onderdeel van DSP: DSP Kachels

Als dakdekkersbedrijf hebben wij tientallen jaren ervaring in het uitvoeren van schoorsteenrenovaties en het plaatsen van rookkanalen voor kachels. Tijdens deze werkzaamheden merkten wij dat de vraag naar kachels ontzettend toenam. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze kennis te verbreden en zijn wij ons verder gaan specialiseren in het plaatsen van kachels en de verschillende soorten kachels op de markt.

Bij DSP Kachels bieden wij je een ruime keuze aan kachels. Of je nu op zoek bent naar een houtkachel, gaskachel of pelletkachel, wij hebben het allemaal. Ook bieden wij met trots onze eigen collectie DSP kachels aan. Bij DSP Kachels vinden wij het belangrijk om naar onze klanten te luisteren en hen de best mogelijke service te bieden. Bent u op zoek naar een kachel? Kom dan langs in onze DSP Kachels showroom in Rosmalen, of neem contact op!

DSP Kachels
DSP Rolluiken

DSP Rolluiken van DSP Dakdekkers

Naast een passie voor daken en kachels, hebben wij ook een jarenlange passie voor rolluiken. De vakmensen van DSP Rolluiken zijn al een tijd actief op deze markt en helpen onze klanten met plezier aan de beste rolluiken op maat.

DSP Rolluiken komt graag vrijblijvend bij je langs om alle verschillende mogelijkheden wat betreft rolluiken met je te bespreken. Er wordt geluisterd naar jouw wensen zodat er altijd een oplossing op maat gerealiseerd kan worden. Denk aan het type rolluik, de kleur van het rolluik, maar ook de materialen die het beste bij het budget passen, DSP Rolluiken levert altijd maatwerk. Neem een kijkje op de website en vraag een prijsindicatie aan voor jouw rolluik op maat!

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP