Dakdekker in Zevenbergen

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Mijn dak lekt, wat nu?

Heb je last van een daklekkage? Bel zo snel mogelijk naar DSP Dakdekkers op 06-20616816. Het is van essentieel belang dat je snel contact opneemt bij een lekkage. Hoe eerder wij de lekkage kunnen verhelpen, hoe minder schade je eraan overhoudt. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar!

Daklekkage laten dichten
dakisolatie pir

Dakisolatie in Zevenbergen

Voorkom dat 25 tot 30% van de warmte in huis verloren gaat via het dak door dakisolatie. DSP heeft ervaren dakdekkers die verschillende soorten dakisolatie plaatsen. Onze medewerkers kunnen precies vertellen welk materiaal en welke methode het meest geschikt is voor jouw dak. Vraag naar de mogelijkheden.

Een kapot dak laten repareren

Een kapot dak is heel vervelend. Als dakpannen los zitten kunnen ze van je dak afvallen, wat niet alleen gevaarlijk is, maar ook de oorzaak van een daklekkage kan worden. Ook als de dakbedekking van een plat dak beschadigd is, is de kans groot dat er water onder komt en er lekkages ontstaan. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf, wat inhoudt dat we alles aan je dak kunnen maken. We komen graag bij je langs in Zevenbergen voor een dakreparatie.
Daklekkage
dakpannen aanbrengen

Dakrenovatie uitvoeren

Is jouw dak al meerdere malen gerepareerd of heeft het zijn maximale levensduur bereikt? Dan is de kans groot dat je een dakrenovatie nodig hebt. Bij DSP Dakdekkers zorgen we altijd voor een vakkundig afgewerkte reparatie voor een eerlijke prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Betrouwbare dakdekker

Een betrouwbare dakdekker nodig in omgeving Zevenbergen? DSP is een betrouwbare dakdekker en wij zijn te herkennen aan de volgende punten: 24/7 bereikbaar, ruim 50 Google reviews, beoordeeld met 4.9/5.0, 70 jaar ervaring en wij gaan natuurlijk volgens veiligheidsvoorschriften te werk. Bekijk andere belangrijke aspecten van een betrouwbare dakdekker.

Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP