Dakdekker in Roosendaal

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage in Roosendaal

Woon je in de regio Roosendaal en heb je last van een daklekkage? Wij zijn al 70 jaar dé dakexpert van Nederland en kunnen binnen 2 uur ter plaatse zijn om jouw daklekkage op te lossen. Doordat de gevolgen van een daklekkage groot kunnen zijn, is het belangrijk direct te handelen. Neem snel contact met ons op!
Daklekkage laten dichten
dak reparatie

Dakreparatie

Een vakkundig afgewerkte dakreparatie, daar zorgt DSP voor. Wat voor dak je ook hebt, het maakt voor ons niets uit. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. Vraag vrijblijvende informatie aan en samen komen we erachter wat we exact voor jou kunnen betekenen.

Vakkundige dakrenovatie

Wanneer de dakbedekking ouder is dan 15 jaar, is de kans groot dat je de dakbedekking moet laten vervangen. Ook wel dakrenovatie genoemd. Wij hebben al 70 jaar ervaring met dakrenovaties en zijn 365 dagen per jaar bereikbaar. Bij twijfel kan je altijd een foto sturen via whatsapp en kijken wij mee wat er aan de hand is.
Schuin dak dakbedekking
Stormschade dak

Stormschade herstellen

Extreme weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat het dak van je woning of bedrijfspand flinke schade oploopt. DSP Dakdekkers pakt stormschade snel en vakkundig aan, zodat waterschade aan de dakconstructie en je interieur wordt voorkomen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Stuur een foto van de schade via Whatsapp naar 06-20616816.

Altijd een eerlijke prijs

Bij DSP Dakdekkers betaal je altijd een eerlijke prijs voor onze werkzaamheden. Heb je een daklekkage, kapotte dakbedekking of wil je een nieuw dak laten plaatsen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op en wij leggen je uit wat de mogelijkheden zijn.

Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP