Dakdekker in Oosterhout

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Vermoedelijke daklekkage?

Vermoed je dat je dak lekt? Vaak is er sprake van slijtage of beschadiging van dakbedekking of dakpannen. Het is essentieel om je dak goed te laten onderhouden en een daklekkage te voorkomen. Bij DSP werken betrouwbare dakdekkers en wij zijn ook nog eens 24/7 bereikbaar! Is er spoed bij? Bel ons dan op 06-20616816.

Daklekkage laten dichten
Dak laten renoveren

Dakrenovatie door kundige dakdekkers

Een dakrenovatie nodig in Oosterhout? Bij DSP werken kundige en betrouwbare dakdekkers. Tijdens een dakrenovatie herstellen onze vakkundige dakdekkers alle beschadigde plekken, scheuren en kloven in het dak. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dakreparatie in Oosterhout, ook 's nachts

Laat jouw dak spoedig repareren door een professionele dakdekker. Wij van DSP Dakdekkers kunnen de schade aan jouw dak snel repareren in de omgeving van Oosterhout. Ook bij een spoedreparatie, kun je direct contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel op ieder gewenst moment naar (085) – 580 82 38.

Dakreparatie
dakpannen aanbrengen

Dakinspectie

Als je het dak niet regelmatig laat inspecteren, kun je gemakkelijk schade over het hoofd zien. Wij van DSP kunnen jaarlijks een inspectie uit laten voeren door onze vakkundige medewerkers, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We zullen aan de hand van deze resultaten een gratis offerte opstellen voorzien van eerlijke prijzen.

Kosten dakreparatie

De kosten van een dakreparatie hangen af van wat er aan je dak moet gebeuren. De gemiddelde kosten van een reparatie aan een hellend dak liggen tussen de €150 en €300. Wanneer je een foto stuurt via Whatsapp van je dakprobleem, sturen wij vrijblijvend een offerte op.

Dakpannen leggen