Dakdekker in Helmond

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Vermoedelijke daklekkage

Vermoed je dat je dak lekt? Vaak is er sprake van slijtage of beschadiging van dakbedekking of dakpannen. Het is essentieel om je dak goed te laten onderhouden en een daklekkage te voorkomen. Bij DSP werken betrouwbare dakdekkers en wij zijn ook nog eens 24/7 bereikbaar! Is er spoed bij? Bel ons dan op 06-20616816.

Daklekkage laten dichten
Dakpannen leggen

Pannendaken Helmond

Wil je jouw pannendak laten renoveren? DSP beschikt over vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel. Daktegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren. DSP adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden voor jouw pannendak. Neem contact op voor meer informatie.

Subsidie

Bij DSP Dakdekkers heb je de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor verschillende soorten klussen. Deze financiële steun zorgt ervoor dat je je investering nog sneller terugverdient. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden vrijblijvend contact met ons op.
pannendaken
Dak laten renoveren

Tarieven DSP Dakdekkers

De tarieven voor een reparatie kunnen erg verschillen. Deze verschillen aan de hand van de staat van jouw dak. Op onze pagina zijn gemiddelde kosten benoemd. Bekijk onze tarieven voor de meest voorkomende werkzaamheden op onze pagina.

Stormschade in Helmond

Na een flinke storm zie je snel beschadigingen aan de dakpannen, nokvorsten, dakramen en gevels. Heb jij flinke schade aan je dak opgelopen door een storm? Bel dan naar het spoednummer van DSP 06-20616816. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden onze spoedservice ook ‘s nachts aan.

Daklekkage