Dakdekker in Eindhoven

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Dakproblemen

DSP Dakdekkers heeft al 70 jaar ervaring en is altijd snel ter plaatse om jouw dakprobleem op te lossen. Heb je een vraag over daklekkage, dakreparatie, dakonderhoud of dakisolatie? Neem contact op met dé betrouwbare dakdekker uit Zuid- en Midden-Nederland.

Schuin dak dakbedekking
dsp dakdekkers

Dakdekkersbedrijf in Eindhoven

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van platte en pannendaken. Wil jij jouw dak laten renoveren in een van de wijken Tongelre, Woensel, Strijp of Gestel? DSP staat 365 dagen per jaar garant. Bij DSP werkt erkend en vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel die altijd veilig en netjes te werk gaan. Neem contact op voor meer informatie!

Dakisolatie stad aan de Dommel

Voorkom dat 25 tot 30% van de warmte in huis verloren gaat via het dak door dakisolatie. DSP heeft ervaren dakdekkers die verschillende soorten dakisolatie plaatsen. Onze medewerkers kunnen precies vertellen welk materiaal en welke methode het meest geschikt is voor jouw dak. Vraag naar de mogelijkheden.
dakisolatie pir
Daklekkage laten verhelpen

Daklekkages in de lichtstad

De afgelopen jaren hebben we al veel daklekkages gerepareerd in Eindhoven. Hierdoor zijn we bekend met de daken in de buurt. We zullen jouw daklekkage daarom ook in een mum van tijd opgelost hebben. Van tevoren weten hoeveel het gaat kosten? Stuur dan een foto van je lekkage naar ons via Whatsapp en we geven je een kostenindicatie. Soms is het nodig om eerst langs te komen om een goede offerte op te stellen, maar dat doen we helemaal gratis!

Dakreparatie

Kapotte dakpannen of scheuren in je bitumen dak; daar wil je zo snel mogelijk vanaf. De vakmannen van DSP Dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. We kunnen de lekkage aan jouw dak snel repareren. Stuur een foto van jouw dakprobleem via Whatsapp naar 06-20616816.
dak repareren