Dakdekker in Den Bosch

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Lekkend dak in 's-Hertogenbosch

Last van een daklekkage? Of het nu kringen in je plafond zijn of dat het water al naar beneden druppelt, je wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Schakel DSP Dakdekkers in en we komen er zo snel mogelijk aan. Als het nodig is komen we zelfs midden in de nacht langs in ‘s-Hertogenbosch om je daklekkage tegen te gaan. We zijn daarom ook 24/7 bereikbaar op ons spoednummer.

De afgelopen jaren hebben we al veel daklekkages gerepareerd in de Vliert, Hintham, Orthen en de Maaspoort. Hierdoor zijn we bekend met de daken in de buurt. We zullen jouw daklekkage daarom ook in een mum van tijd opgelost hebben. Van tevoren weten hoeveel het gaat kosten? Stuur dan een foto van je lekkage naar ons via Whatsapp en we geven je een kostenindicatie. Soms is het nodig om eerst langs te komen om een goede offerte op te stellen, maar dat doen we helemaal gratis!

Daklekkage laten dichten
dakgoot verzinken

Dakproblemen voorkomen

Het belangrijkste wat je kan doen om dakproblemen te voorkomen, is het dak een keer per jaar te controleren op grote ongeregeldheden. Daarnaast is het belangrijk om de dakgoten en regenpijpen vrij van vuil te maken. Bel ons voor een afspraak om je dak te laten reinigen.

Dakdekker Oeteldonk

Wij zijn een ervaren specialist in dakrenovatie, dakbedekking en dakonderhoud. Wij plaatsen onder andere dakkapellen, lichtkoepels, dakramen en dakisolatie. Daarnaast kunnen wij ook schoorsteenrenovaties uitvoeren en doen we verschillende soorten dakreparaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak!
Dakkapel plaatsen
Dakbedekking

Dakreparaties Den Bosch

Een kapot dak wil je meteen laten maken, om het risico op lekkages te verkleinen. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij hebben al veel daken gerepareerd in de Binnenstad, Aawijk en de Rompert, maar ook in de rest van Den Bosch komen we regelmatig. We zijn daardoor bekend met de daken in jouw buurt en kunnen het probleem snel oplossen. Stuur een foto van je kapotte dak via Whatsapp of bel of mail ons kantoor in Den Bosch. We komen graag bij je langs voor een gratis dakinspectie!

Nieuwe dakpannen leggen

Wil je nieuwe dakpannen laten leggen in Den Bosch, Rosmalen, Empel of Nuland? Vraag dan DSP Dakdekkers om advies. Neem contact op of kom langs in onze dakshowroom!

Niet ieder dak is hetzelfde en daardoor moeten er soms dakpannen op maat gemaakt worden. Je kan kiezen uit vele vormen, materialen en kleuren, die allemaal hun voordelen bieden. Vraag naar de mogelijkheden!

Dakpannen leggen