Dakdekker in Breda

Bel direct met het kantoor uit Noord-Brabant

Daklekkage in Breda

Een daklekkage is extreem vervelend en kan grote gevolgen hebben voor je meubilair. Zodra je merkt dat je een lekkage hebt, is het verstandig om meteen naar DSP Dakdekkers te bellen. Zelfs al is het midden in de nacht, we komen bij grote spoed je dak meteen repareren. Een van onze 12 bussen is altijd in de buurt van Breda Centrum, Valkenberg, Chassé of Fellenoord, dus we zijn er zo.
Daklekkage laten dichten
pannendaken

Dakpannen vervangen?

Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels en om de zeer lange levensduur. Echter komt er een moment dat de dakpannen op zijn en ze vervangen moeten worden. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt, kies je natuurlijk voor onze deskundige dakdekkers. Maak een afspraak met ons!

Vakkundig afgewerkte dakreparatie

Dakreparatie nodig in de omgeving van Breda? Bij DSP Dakdekkers krijg je altijd een gratis dakinspectie. Vaak heb je dakproblemen te laat door of weet je niet precies waar de schade zit. Vraag jouw gratis dakinspectie aan!
Daklekkage
dakisolatie pir

Soorten dakisolatie

Wij van DSP bieden verschillende soorten dakisolatie aan: platdakisolatie, algemene dakisolatie, SF40BB isolatie en pannendak isolatie. Voorkom dat je teveel energie verbruikt door je dak goed te laten isoleren. Wij komen graag langs om je advies op maat te geven. Maak een vrijblijvende afspraak!

DSP Dakdekkers

DSP is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere daklekkage, dakrenovatie, dakisolatie en dakrenovatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan 365 dagen per jaar voor je klaar. Wij zijn werkzaam in Zuid- en Midden-Nederland en staan dus zo bij jou voor de deur in Breda. Vraag vrijblijvend informatie aan of bekijk onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen.

Dakpannen leggen