Dakdekker in Bergen op zoom

Bel direct het kantoor uit Noord-Brabant

Mijn dak lekt, wat nu?

Heb je last van een daklekkage? Bel zo snel mogelijk naar DSP Dakdekkers op 06-20616816. Het is van essentieel belang dat je snel contact opneemt bij een lekkage. Hoe eerder wij de lekkage kunnen verhelpen, hoe minder schade je eraan overhoudt. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar!

Daklekkage laten dichten
dakisolatie pir

Dakisolatie

Wil jij jouw dak laten isoleren in de omgeving van Bergen op Zoom? De dakdekkers van DSP kunnen vrijwel ieder dak isoleren. Wij bieden verschillende soorten dakisolatie aan en kunnen deze 365 dagen per jaar plaatsen. Geniet van een plezierig binnenklimaat door dakisolatie. Bel voor een vrijblijvende afspraak.

Dak in Bergen op Zoom repareren

Een kapot dak wil je meteen laten maken, om het risico op lekkages te verkleinen. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij hebben al veel daken gerepareerd in Bergen op Zoom en zijn daardoor bekend met de daken in jouw buurt en kunnen het probleem snel oplossen. Stuur een foto van je kapotte dak via Whatsapp of bel of mail ons kantoor in Noord-Brabant. We komen graag bij je langs voor een gratis dakinspectie!
pannendaken
dakpannen aanbrengen

Dakinspectie door een echte specialist

Het is belangrijk om het dak van je woning of bedrijfspand regelmatig te laten inspecteren. Als je dit niet doet, kun je gemakkelijk schade over het hoofd zien. Wees er op tijd bij en zo blijven de kosten lager. Bij DSP Dakdekkers kun je gratis een offerte op laten stellen!

Kosten pannendak

Wil je jouw pannendak laten renoveren? Dan heb je de keuze uit twee soorten dakpannen: betonnen dakpannen en keramische dakpannen. De kosten van keramische dakpannen liggen hoger, maar keramische dakpannen hebben wel een langere levensduur. Neem contact op voor meer informatie.

Dakpannen leggen