Dakdekker in Venray

Bel direct met het kantoor uit Limburg

Vermoedelijke daklekkage?

Vermoed je dat je dak lekt? Vaak is er sprake van slijtage of beschadiging van dakbedekking of dakpannen. Het is essentieel om je dak goed te laten onderhouden en een daklekkage te voorkomen. Bij DSP werken betrouwbare dakdekkers en wij zijn ook nog eens 24/7 bereikbaar! Is er spoed bij? Bel ons dan op 06-20616816.

Daklekkage laten dichten
Nieuwe dakpannen plaatsen

Dakrenovatie door kundige dakdekkers

Een dakrenovatie nodig in Venray? Bij DSP werken kundige en betrouwbare dakdekkers. Tijdens een dakrenovatie herstellen onze vakkundige dakdekkers alle beschadigde plekken, scheuren en kloven in het dak. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dakreparatie in Venray, ook 's nachts

Laat jouw dak spoedig repareren door een professionele dakdekker. Wij van DSP Dakdekkers kunnen de schade aan jouw dak snel repareren in de omgeving van Venray. Ook bij een spoedreparatie, kun je direct contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel op ieder gewenst moment naar (085) – 580 82 38.

dak reparatie
Pannendak dakdekker

Dakinspectie door een echte specialist

Het is belangrijk om het dak van je woning of bedrijfspand regelmatig te laten inspecteren. Als je dit niet doet, kun je gemakkelijk schade over het hoofd zien. Wees er op tijd bij en zo blijven de kosten lager. Bij DSP Dakdekkers kun je gratis een offerte op laten stellen!

Altijd een eerlijke prijs

Bij DSP Dakdekkers betaal je altijd een eerlijke prijs voor onze werkzaamheden. Heb je een daklekkage, kapotte dakbedekking of wil je een nieuw dak laten plaatsen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op en wij leggen je uit wat de mogelijkheden zijn.

Dakpannen leggen