Dakdekker in Venlo

Bel direct met het kantoor uit Limburg

Daklekkage in Venlo laten repareren

Een daklekkage is extreem vervelend en kan grote gevolgen hebben voor je meubilair. Zodra je merkt dat je een lekkage hebt, is het verstandig om meteen naar DSP Dakdekkers te bellen. Zelfs al is het midden in de nacht, we komen bij grote spoed je dak meteen repareren. Een van onze 12 bussen is altijd in de buurt van Venlo, dus we zijn er zo.
Daklekkage laten dichten
dakinspectie

Dakinspectie

Wanneer je kiest om de dakinspectie door DSP uit te laten voeren, wordt er gekeken naar: dakbedekking, nokvorsten, schoorsteen, loodwerk, dakgoten, dakramen en eventuele dakkapellen. Maak een afspraak met DSP voor een dakinspectie!

Dakrenovatie laten uitvoeren

Moet je dak gerenoveerd worden? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers, hét dakdekkersbedrijf in Venlo. We komen eerst langs voor een gratis dakinspectie en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Voor een indicatie van de kosten kun je ook al op onze tarievenpagina kijken. Als je de offerte goedkeurt, plannen we de werkzaamheden in en renoveren we je dak vaak al binnen een paar dagen. We zijn een allround dakdekkersbedrijf, dus we zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en werkzaamheden. Voor de renovatie van een pannendak of een plat (bitumen) dak, ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres!
Dakrenovatie dakdekker
dakpannen aanbrengen

Dakreparatie

Een kapot dak wil je meteen laten maken, om het risico op lekkages te verkleinen. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij hebben al veel daken gerepareerd in Venlo. We zijn daardoor bekend met de daken in jouw buurt en kunnen het probleem snel oplossen. Stuur een foto van je kapotte dak via Whatsapp of bel of mail ons kantoor in Limburg. We komen graag bij je langs voor een gratis dakinspectie!

Dakproblemen verhelpen

Hulp nodig bij een daklekkage, dakreparatie of dakonderhoud in Venlo? DSP Dakdekkers is de betrouwbare dakdekker uit Zuid- en Midden-Nederland. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Dakbedekking