Dakdekker in Roermond

Bel direct met het kantoor uit Limburg

Binnen twee uur je daklekkage verhelpen?

Vermoed je dat je dak lekt of stroomt het met bakken je huis in? Handel altijd snel om verdere schade, gevaarlijke situaties en hoge kosten te voorkomen. DSP Dakdekkers is 24/7 bereikbaar en staat ook ‘s nachts klaar om in de regio van Roermond daklekkages op te lossen. 

Daklekkage laten dichten
dakisolatie pir

Dakisolatie

Voorkom dat 25 tot 30% van de warmte in huis verloren gaat via het dak door dakisolatie. DSP heeft ervaren dakdekkers die verschillende soorten dakisolatie plaatsen. Onze medewerkers kunnen precies vertellen welk materiaal en welke methode het meest geschikt is voor jouw dak. Vraag naar de mogelijkheden.

Dakreparatie laten uitvoeren in Roermond

Is je dak kapot? Schakel dan dé betrouwbare dakdekker van Roermond in. Wij zijn al 70 jaar actief in Limburg en hebben ook al de benodigde daken in Roermond gerepareerd. We hebben veel ervaring met het repareren van bitumen daken maar we zijn ook zeker thuis in het repareren van dakpannen. We geven altijd eerlijke adviezen en zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt.
Daklekkage
dakinspectie

Snelle en eerlijke dakinspectie

Een dakinspectie duurt 10 tot 20 minuten en daarna heb je meteen duidelijkheid over jouw dak. Daarnaast biedt DSP Dakdekkers ook nog eens een gratis dakinspectie aan! Wij kijken naar onder andere de dakbedekking, nokvorsten en de dakgoten. Neem contact op voor een gratis dakinspectie.

Betrouwbare dakdekker

Een betrouwbare dakdekker nodig in de omgeving van Roermond? DSP is een betrouwbare dakdekker en wij zijn te herkennen aan de volgende punten: 24/7 bereikbaar, ruim 50 Google reviews, beoordeeld met 4.9/5.0, 70 jaar ervaring en wij gaan natuurlijk volgens veiligheidsvoorschriften te werk. Bekijk andere belangrijke aspecten van een betrouwbare dakdekker.

Dakpannen leggen