Dakdekker in Arnhem

Bel direct met het kantoor uit Gelderland

Binnen twee uur je daklekkage verhelpen?

Vermoed je dat je dak lekt of stroomt het met bakken je huis in? Handel altijd snel om verdere schade, gevaarlijke situaties en hoge kosten te voorkomen. DSP Dakdekkers is 24/7 bereikbaar en staat ook ‘s nachts klaar om in de regio van Arnhem daklekkages op te lossen. 

Dakdekker gezocht
dakinspectie

Dakinspectie

Wanneer je kiest om de dakinspectie door DSP uit te laten voeren, wordt er gekeken naar: dakbedekking, nokvorsten, schoorsteen, loodwerk, dakgoten, dakramen en eventuele dakkapellen. Maak een afspraak met DSP voor een dakinspectie!

Dakreparatie in Arnhem, ook 's nachts

Laat jouw dak spoedig repareren door een professionele dakdekker. Wij van DSP Dakdekkers kunnen de schade aan jouw dak snel repareren in de omgeving van Arnhem. Ook bij een spoedreparatie, kun je direct contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel op ieder gewenst moment naar (085) – 580 82 38.

dak reparatie
Schuin dak dakbedekking

Je dak in Arnhem laten renoveren

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Of je kunt een foto maken van je dak en die via Whatsapp versturen. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP