Dakdekker in Gelderland

Wil je weten waar DSP B.V. actief is in Gelderland?

DSP Dakdekkers is werkzaam in verschillende regio’s in Gelderland: Van Tiel tot Arnhem en van Nijmegen tot Apeldoorn. Zo zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we meteen het dakprobleem inspecteren en oplossen. Heb jij last van een dakprobleem dat opgelost moet worden? Selecteer hieronder jouw dichtstbijzijnde regio!

Vraag direct een offerte aan!

Of bel met het kantoor van jouw regio

Dakreparatie door ervaren dakdekkers

Een kapot dak is heel vervelend. Als dakpannen los zitten kunnen ze van je dak afvallen, wat niet alleen gevaarlijk is, maar ook de oorzaak van een daklekkage kan worden. Ook als de dakbedekking van een plat dak beschadigd is, is de kans groot dat er water onder komt en er lekkages ontstaan. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf, wat inhoudt dat we alles aan je dak kunnen maken. We komen graag bij je langs in Gelderland voor een dakreparatie.

Wij staan voor nette en vakkundige reparaties en een betrouwbare service. Gelukkig laten onze klanten weten dat ze dit waarderen in de reviews die ze achterlaten. Zelf onze vakkundigheid meemaken? Neem dan contact op!

Dakrenovatie in Gelderland

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Of je kunt een foto maken van je dak en die via Whatsapp versturen. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.

We zijn gespecialiseerd in de renovatie van schuine en platte daken. We werken met alle soorten dakbedekking, of je nu betonnen dakpannen, keramieke dakpannen, sedum (groendak), bitumen of iets anders hebt.

Dakdekker

Daklekkage laten verhelpen

Een daklekkage is extreem vervelend en kan grote gevolgen hebben voor je meubilair. Zodra je merkt dat je een lekkage hebt, is het verstandig om meteen naar DSP Dakdekkers te bellen. Zelfs al is het midden in de nacht, we komen bij grote spoed je dak meteen repareren. Een van onze 12 bussen rijdt altijd door Gelderland, dus we zijn er zo. 

Woon je in een van de plaatsen: Arnhem, Nijmegen, Tiel of Duiven? Hier hebben we de afgelopen tijd veel lekkages gerepareerd, dus we zijn erg bekend met de daken in je buurt. Maar doordat we al 70 jaar ervaring hebben, kunnen we alle soorten daken in Gelderland repareren. We staan voor nette en vakkundige reparaties voor een eerlijke prijs. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Dakpannen vervangen?

Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels en om de zeer lange levensduur. Echter komt er een moment dat de dakpannen op zijn en ze vervangen moeten worden. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt, kies je natuurlijk voor onze deskundige dakdekkers. Maak een afspraak met ons!

Daklekkage
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP