Dakreparatie

Heb je een dakreparatie nodig? Kapotte dakpannen of scheuren in je bitumen dak; daar wil je zo snel mogelijk vanaf. Voorkom ernstige daklekkages en laat de dakbedekking spoedig repareren. De vakmannen van DSP Dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. Is er inmiddels lekkage ontstaan? Dan bieden wij een 24-uursservice.

We kunnen de lekkage van jouw dak snel repareren. Als je een spoedreparatie nodig hebt, neem dan direct contact met ons op. Bel op ieder gewenst moment naar 085 130 3256 of stuur een foto van het dakprobleem via WhatsApp naar 06 – 20 61 68 16.

Maak nú een afspraak

Dak repareren door professionele dakdekker

DSP Dakdekkers is een ervaren specialist in dakrenovatie, dakbedekking en dakonderhoud in Zuid- en Midden-Nederland. Zo nodig repareren wij jouw dak zelfs midden in de nacht! Waarom kiezen voor DSP Dakdekkers? We leggen het je hieronder uit!
dsp dakdekkers bussen
dakreparatie

Dakreparatie nodig? Altijd een gratis dakinspectie

Vaak heb je dakproblemen te laat door of weet je niet waar de schade precies zit. Is een noodreparatie van het dak nodig, moet een hele lekkage gedicht worden of is gedeeltelijke dakbedekking reparatie voldoende? Al deze vragen beantwoorden we tijdens een gratis dakinspectie.

Schuin of plat dak repareren

Wat voor dak je hebt, maakt voor ons niets uit. We hebben brede ervaring met dakpannen maar zijn ook zeker gespecialiseerd in een bitumen dak repareren. Vraag gerust een vrijblijvende dakinspectie aan en kom erachter wat we exact voor jou kunnen betekenen.

Pannendak
Dakisolatie

Niet alleen dakreparatie, maar ook dakrenovatie

De meeste daken zijn sterk en duurzaam: ze gaan vele jaren mee. Toch raakt een dak soms verouderd. Dan kunnen we jouw dakbedekking repareren of renoveren. Na een moderne renovatie gaat jouw dak extra lang mee. Wil je een dakrenovatie voor een groot industrieel pand? Dat is voor ons geen enkel probleem; dat doen we zelfs graag! Ook in schoorsteenrenovaties zijn we erg behendig.

Toekomstige dakproblemen tegengaan

We lossen niet alleen je probleem op, maar voorkomen ook graag toekomstige problemen. Tijdens een dakreparatie door onze professionele dakdekkers controleren we het dak op zwakke punten, die we alvast kunnen aanpakken. Zo kan je dak er weer voor een aantal jaar tegenaan!

dak repareren
Dakkapel plaatsen

Dakkapel of lichtkoepel laten plaatsen? Wij verzorgen ook de verfraaiing van jouw dak

Wil je een dakkapel, lichtkoepel, dakraam, nieuwe dakisolatie of een sedum- of zinken dak? Zoek dan zeker niet verder! Naast uitgebreide dakrenovaties en dakbedekking reparaties voor verouderde daken, bieden we prachtige opties om jouw dak nog mooier te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Dakreparatie afspraak maken of gratis dakinspectie plannen?

We zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor een noodreparatie van je dak. Wil je ons snel bereiken? Dan kan je het beste even bellen naar 085 130 3256. Heb je andere vragen of wil je een dakreparatie aanvragen of gratis dakinspectie inplannen? Neem dan ook gerust contact met ons op.