Dakrenovatie

Vraag een gratis dakinspectie aan

Vakkundige dakrenovatie door DSP Dakdekkers

Als je een pand hebt waarvan de dakbedekking ouder is dan 15 jaar, bestaat de kans dat je de dakbedekking grotendeels of zelfs compleet moet laten vervangen. Dit noemen we ook wel dakrenovatie. Wij hebben al 70 jaar ervaring en zullen jouw dak vakkundig renoveren. 

Wanneer is een dakrenovatie nodig?

Als je wat kleine scheurtjes in je bitumen dakdekking ontdekt of er liggen wat dakpannen scheef, hoef je uiteraard niet je hele dak te vervangen. Dat kan snel en makkelijk worden verholpen. Maar in het geval dat je dak al meerdere malen is gerepareerd of zijn maximale levensduur heeft bereikt, kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een dakrenovatie. Door je dak tijdig te laten renoveren verklein je bovendien de kans op grotere schades en de daarbij optredende, vaak hogere kosten.

Tijdens een dakrenovatie herstellen onze vakkundige dakdekkers alle beschadigde plekken, scheuren en kloven in het dak. En komen we beschadigde onderdelen in de dakconstructie tegen, dan vervangen we deze uiteraard door nieuwe onderdelen van topkwaliteit. Met onze dakrenovatie zorgen we ervoor dat het dak van je woning of bedrijfspand weer bestand is tegen weer en wind. Hierdoor is de kans op daklekkage tot een minimum beperkt en bespaar je direct op je energiekosten.

Dakrenovatie en isoleren

Kom je in aanmerking voor een dakrenovatie, dan is het de overweging waard om te kijken of je je dak gelijk kunt laten isoleren. Omdat dakisolatie voor energiebesparing zorgt, kun je hier subsidie voor aanvragen. Deze financiële steun zorgt ervoor dat je je investering nog sneller terugverdient. Ook DSP Dakdekkers biedt dakisolatiesubsidie aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Als je besluit je dak te laten isoleren, al dan niet met subsidie, vraag dan bij je gemeente of je daar een vergunning voor nodig hebt. Als je de draagconstructie van je dak aanpast, of je dak in breedte, hoogte of dikte verandert, is dit vergunningsplichtig. De professionele dakdekkers van DSP Dakdekkers kunnen je daarbij helpen.

Heb je interesse om je dak te laten renoveren?

Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een complete dakrenovatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

dakisolatie

Een dakdekker van DSP langs sturen voor een offerte op locatie? Vul hier onder uw gegevens in.

Wat is een dakrenovatie?

Als het dak zijn beste tijd heeft gehad, moet het gerenoveerd worden. Hierbij wordt het oude dak (of een gedeelte van het dak) er tot aan de dakconstructie helemaal afgehaald. Vervolgens plaatsen wij het nieuwe dak.

Bij een plat dak kan soms de nieuwe dakbedekking over de oude worden geplaatst. Mocht de laag dakbedekking te zwaar worden voor de dakconstructie, moet toch het hele dak gerenoveerd worden. Ook wanneer je je platte dak wilt laten isoleren, moet de oude dakbedekking er eerst af.

Wil je weten of jouw dak gerenoveerd moet worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waar moet ik op letten bij het renoveren van mijn dak?

Is het dak van je woning aan vernieuwing toe, dan betekent dit niet dat je een compleet nieuw dak moet laten plaatsen. Dakrenovatie kan op vele manieren worden uitgevoerd en is meestal veel goedkoper dan een nieuw dak. Een goed uitgevoerde dakreparatie is belangrijker dan je denkt. Het dak zorgt in belangrijke mate voor de isolatie van je woning en beschermt tegen vocht en alle andere weersomstandigheden. Een goed gerenoveerd dak voorkomt achteraf dure herstellingen aan je woning.

Dakrenovatie

Wat kost een dakrenovatie?

Er zijn drie factoren van invloed op de totaalprijs van een dakrenovatie:

Voor meer informatie hierover, kijk ook eens op de pagina over de kosten van een dakrenovatie.

Wil je precies weten hoeveel het gaat kosten om jouw dak te renoveren? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP